subota, 20. jula 2024.

Nagrađen načelnik kriminalističke policije u Valjevu

Objavljeno: 21. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu Dejana Ostojića nagradio je ministar ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Tradicionalno, na Dan policije, dodeljuju se nagrade najboljima, a ovoga puta ministar srpske policije je zbog dobrih rezulata rada i povišenog nivoa bezbednosti na području Kolubarskog okruga, nagradio načelnika OKP  Policijske uprave u Valjevu Dejana Ostojića. U ime ministra, vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić je Ostojiću uručio revolver.

„ Zahvaljujući naporima valjevske policije i dobrom rukovođenju načelnika Ostojića,  u Valjevu i okolini je zabeleženo smanjenje krivičnih dela iz oblasti opšteg kriminalteta, nisu evidentirana krivična dela protiv života i tela (ubistva, teška ubistva, razbojništva sa teškim posledicama), znatno je smanjen broj krivičnih dela imovinskog kriminaliteta (krađa i teških krađa), dok je broj krađa vozila prepolovljen. Povećan je broj osoba koja su lišena slobode zbog ilegalnog prometa opojnih droga, a porasla je i efikasnost u suzbijanju privrednog kriminala“, navodi se u saopštenju valjevske policije.

Prošle godine ministar policije je nagradu dodelio načelniku Policijske uprave u Valjevu Saši Markoviću za ostvarene rezultate u dosadašnjem radu.

2 komentara na “Nagrađen načelnik kriminalističke policije u Valjevu

 1. Ja mislio da je nagradu dobio zbog uspešnog ne otkrivanja i skrivanja privrednog kriminala. A da da greška tu nagradu dodeljuju Tajkuni a ne MUP. A sve je to isto.

  18

  6
 2. Ako bi se javili svi kojima je ucunjeno krivicno delo i ministar bi se postideo!
  U Valjevu 21 septembra 2015.godine u ulici Vojina Sofronica bb ispred kuce zapaljeno je kombi vozilo! Inspektori su utvrdili da je pozar podmetnut i na tome se sve zavrsilo!
  Ni krivca ni nadoknade…a to je bio jedini izvor prihoda!!!…. U ovakvim slucajevima ,stete koje gradani pretrpe treba da nadoknadi drzava i odgovorno ministarstvo odmah a krivca mogu da traze u nedogled….
  Ipak mi gradani placamo svoju bezbednost i ocekujemo da budemo zasticeni i mi i imovina!
  Za sada pravda postoji samo na papiru a da bi ostvarili svoje pravo moramo na primer da platimo tuzbu pre pocetka sudenja,i taksu na resenje po presudi pod pretnjom zaplene imovine ,i taksu ili kako se vec zove ,za pokretanje izvrsnog postupka a da jos ne znamo ima li svrhe jer ako tuzeni nema sredstava iz kojih bi se naplatila potrazivanja…pojeo vuk magarca …a ceo postupak pada na leda ostecenog pod uslovom da ima para za pokretanje postupka…
  A ako nema para, za njega nema ni pravde iz cega proizilazi da nam je zakon naklonjen kriminalcima i prevatrantima!!!
  Ovakve troskove do zakljucenja postupka i obestecenja ostecenog treba da placa drzava a da drzava naplacuje nadoknadu od krivca posle ptavosnazne presude!!!
  Obezbedite grad od kriminala i resite zapocete slucajeve pa se na sav glas pohvalite nagradom I ja cu Vam od srca !
  Pozdrav

  14

  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *