četvrtak, 25. jula 2024.

Nagrađen nastavnik Medicinske škole

Objavljeno: 6. jula 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Master nastavnik Nikola Savić, doktorand Javnog zdravlja, dobitnik je priznanja „Zlatni znak“ za doprinos obrazovanju zdravstvenog kadra u Republici Srbiji. Prestižno priznanje „Zlatni znak“ predstavlja nagradu za pet istaknutih profesionalaca u oblasti medicinskih nauka i obrazovanja budućeg medicinskog kadra.

Nikola Savić dobitnik je priznanja za ostvarenje kvaliteta obrazovanja, njegovo unapređenje i brojne ugledne aktivnosti, koje su predstavljene na kongresu. Nastavnik Nikola Savić, trenutno je na doktorskim studijama Javnog zdravlja na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Zaposlen je kao nastavnik stručnih predmeta u Medicinskoj školi „Dr Miša Pantić“ i Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija u Valjevu. Autor je velikog broja stručnih, naučnih i istraživačkih radova, predstavljenih na nacionalnom i međunarodnom nivou. Jedan je od koordinatora i edukatora u programima populacione politike za Grad Valjevo i Ambasador programa populacione politike u saradnji Srbije i Slovenije. Autor je uglednih priprema za nastavni čas, publikovanih i predstavljenih na Međunarodnom sajmu knjiga, u publikaciji „Čas za ugled“.

Mentor je učenicima i studentima, nagrađenim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ambasade Francuske i brojnih medicinskih ustanova i udruženja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *