četvrtak, 25. jula 2024.

Najviše priznanje za valjevski Crveni krst

Objavljeno: 12. februara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Izuzetno priznanje, dijamantska plaketa “Šampion solidarnosti” Instituta za transfuziju krvi Srbije, uručena Crvenom krstu Valjevo za postignute rezultate u 2020. godini.

Valjevski Crveni krst je dobitnik najvišeg priznanja Instituta za transfuziju krvi Srbije za prošlu godinu  za najveći broj davalaca krvi u zimskoj i letnjoj kampanji dobrovoljnog davanja krvi u Republici Srbiji tokom 2020-te.

“U godini korone i izuzetno teškim okolnostima, sa zadovoljstvom primamo ovu nagradu i izražavamo veliku zahvalnost našim sugrađanima koji su ovu nagradu zaslužili i deo sebe u nju ugradili. Nagrada je uručena na našoj redovnoj akciji dobrovoljnoig davalaštva krvi u Policijskoj upravi u Valjevu, uz poštovanje epidemioloških mera”, kaže sekretar valjevske organizacije Crvenog krsta Miroslav Đukić.

Inače, ovo je druga nagrada u poslednje dve godine za Crveni krst u našem gradu. Institut je pre dve godine uručio srebrnu plaketu „Šampion solidarnosti“, što je na neki način bio uvod u još bolji rezultat koji je valjevski Crveni krst ostvario u narednoj godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *