petak, 12. aprila 2024.

Naprednjaci više nisu na staroj adresi

Objavljeno: 25. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski naprednjaci više nisu na staroj adresi, u lokalu u Karadjordjevoj ulici, preko puta zgrade Gradske uprave. Njihove stranačke prostorije sada se nalaze u zgradi hotela “Narcis”. Budući narodni poslanik SNS Slobodan Gvozdenović kaže da su se iz lokala u Karadjordjevoj ulici iselili jer su kiriju platili samo za dva meseca. On dodaje da im je namera bila da tokom kampanje budu na “udarnom” mesta i da su se, nakon izbora, preselili u mirniji lokal, koji se nalazi u sklopu hotela “Narcis”.

15 komentara na “Naprednjaci više nisu na staroj adresi

 1. Naprednjaci u Valjevu ne znaju ko im je poverenik, skupila se grupica koja ispunjava tudje prohteve, za sitne uslugice, za neki posao. Izlaze iz tajkunskog lokala i ulaze u drugi. Sa kojim kadrovima idu naprednjaci, Glišić i Jokići uništiše grad sa svojim poslušnicima. Nijedan od postavljenik kadrova naprednjaka ne ispunjava uslove po konkursu ni Gruja ni onaj iz Okruga. Pojačanje jedino mogu naprednjaci da očekuju kad se vrati KLOMBER iz Obale slonovače.

  0

  0
  1. NAPREDNJACI NIKAKO NE MOGU DA UNIŠTE GRAD JER NEMAJU NI JEDNU JEDINU FUNKCIJU. SNS U VALJEVU NISU NA VLASTI I NE MOGU BITI ODGOVORNI, NIJEDAN NAPREDNJAK NIJE NA FUNKCIJI, TAKO DA O KADROVIMA NE MOŽEŠ NIŠTA DA KAŽEŠ. ZNA SE KO JE NA VLASTI U VALJEVU VEĆ DECENIJAMA I SAMO I JEDINO ONI MOGU BITI ODGOVORNI ZA TRENUTNO STANJE.

   0

   0
 2. Svaka cast naprednjaci. Jos razmisljam o vasoj velikoj pobedi i jos se govori po gradu, ali i celoj drzavi Srbiji o tome.

  0

  0
 3. Još kada bi pored priče o svojoj „pobedi“ počeli nešto i da rade. Bili su na vlasti u Valjevu gotovo dve godine i ništa nisu uradili.

  0

  0
 4. posto je izvesno da sps ne ulazi u Vladu Srbije,bojim se da Dacic ne dodje da bude predsednik opstine Valjevo,posto voli fotelju.

  0

  0
 5. Ko da vodi grad BALANSERO,, KLONBER, PITAĆ, BOBA pa videćete koliko će dobiti glasova na opštinskim izborima, proći će kao na izborima u mesnim zajednicama.SNS republičke izbore je dobio VUČIĆ kod očajnog i opljačkanog naroda.Koji je Valjevski tajkun odgovarao i dal će neko odgovarati?

  0

  0
 6. U tim prostorijama nikada i nisu bili clanovi SNS-a vec Bobina grupacija, koju je podrzao Glisisc da uniste Valjevo, i da se posle razni mutni poslovi rade sa nasim gradom. U tim prostorijama su boravili samo oni koji su pogodni g-dinu Gvozdenovicu, Pitacu, jokicu, Glisicu, Omerovicu i ostalim koji e nadaju da ce uspeti da od valjeva prave cirkus. Naprednjaci koji postuju i prate rad Vucica i zele iste takve vrednosne norme u valjevu nikada nisu usli u taj obejak. Bobo idi za poslanika, Jokicu idi za pomocnika ministra, pusti postenim ljudima da se bore za grad. Pusti g-dina Milana markovica da se bori za valjevo onako kako je i poceo.

  0

  0
  1. Uz ,,g-dina“ Markovica su izgleda oni sto su na Gracu izgubili 15-0 a u mnogim MZ nisu ni uspeli da se kandiduju.
   Ovi sto su ,,pogodni“ osvojise 52 posto 😉

   0

   0
   1. Ti što se potpisuješ kao Cvrle si klasičan SPS bot! Ti kao onaj vaš rumeni iz Poćut računaš da je SPS osvojio „više glasova“ u Valjevu nego što je SPS dobio u republici!? E jadna vam majka, kad vam je onaj rumeni tako bistar kako ćete vi ostali biti drugačiji! Tek ćete vi morati da se računate i prebrajate…

    0

    0
 7. Pa taj mita je hvalio kao stručne matematičara i penzionera Ivka, i onog još goreg učitelja Gagića kao stručne kadrove, stručni su kao i on za privredu. Promašili profesije pa izigravaju privrednike.I Mita kao i oni nema pojma šta je to zaraditi novac. Mita je političko zlo Valjeva kao i Boba.

  0

  0
  1. Očito da je dr Mita Marković postao opsesija nas socijalista baš koliko i našeg gurua od Poćute koji ga pomene čak 10 puta u tv emisiji iako čovek nije gost u njoj. Duh dr Mite Markovića nas socijalista proganja jer nam se strah uvukao u kost! Ostvarilo se ono što je predvideo i mi sad ostasmo bez para za Branu Rovni, ostasmo bez „šminke“ u Karađorđevoj, ostasmo bez hale, ostasmo bez novog Megatrenda…Jadni mi socijalisti, sad nam samo predstoji da istrošimo do jeseni sve ovo „malo para“ iz budžeta jer ko zna kada ćemo ponovo imati priliku za tako nešto! Nećemo u opoziciju a Naprednjaci nas oteraše tamo! Jadni mi socijalisti!

   0

   0
 8. Mita je iste pameti kao Klomber, u sve se meša i razume, a naviše voli da se pita.Lekar hvlali direktore penzionera i učitelja, pa mora da su svi za posmatranje, a trenutno Mita ne zna ni da li je poverenik da zaposli još koju rodjaku kod učitelja Gagića.Lekari u politici su ZLO.

  0

  0
  1. Pa dr Marković je genije kad je potabao takve gmazove kao što si ti i tebi slični! Jok, nego će tebe da pita, takvog ostrašćenog i zluradog šta treba da radi! Plači, samo plači Brđanac, manje ćeš p….i. Dr Milanu Markoviću zaista imaš na čemu da zavidiš jer on ima pamet, školu i najvažnije, ima čast i dobrotu. A ti si loš, pa idi bogu. Niko te nikad takvog zlog neće uzeti za ozbiljno, nikome ne trebaju protuve!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *