utorak, 25. juna 2024.

Nastavlja se rehabilitacija trotoara

Objavljeno: 11. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U Mionici su nastavljeni radovi na rehabilitaciji još 1,5 kilometara trotoara uz podršku Vlade Srbije. Opština Mionica izdvojila je 5,6 miliona dinara, a Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština opredelio je sedam miliona dinara.

Foto: Opština Mionica
Foto: Opština Mionica

Ovaj projekat predstavlja nastavak rekonstrukcije trotoara kada je prošle godine obnovljeno četiri kilometra.

„Važno je da nastavimo da gradimo Mionicu i da se na tom putu razvoja ne zaustavimo. Rehabilitacijom trotoara povećali smo bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a ulice su sada lepše i sređenije. Obnovićemo još 1,5 kilometara trotoara. Zahvaljujem se Vladi Srbije koja podržava Mionicu u sprovođenju važnih projekata za unapređenje života svih građana. Mi ćemo nastaviti još više da radimo i da se borimo“, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Foto: Opština Mionica

Novi trotoari obezbediće građanima uređenije i bezbednije ulice, a uskoro se očekuje i nastavak radova na obnovi parka u centru Mionice, Kući Kolubarske bitke i izgradnji vodovodnog sistema Ključka vrela.

„Očekuje nas još mnogo projekata koji će poboljšati kvalitet života. Uskoro krećemo i sa rekonstrukcijom izvorišta Orlovac, a vrednost projekta je oko 58 miliona dinara“, dodao je Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *