četvrtak, 18. aprila 2024.

Nataša Bekvalac i zvezda iznenađenja na Tešnjarskim večerima

Objavljeno: 1. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevski gradski letnji festival „Tešnjarske večeri“ ove godine traju od 4. do 11. avgusta , a organizatori, između ostalog, najavljuju koncerte Nataše Bekvalac, grupa „Legende“ i „Balkanika“, kao i „koncert iznenađenja poznate estradne zvezde“.

Program „Tešnjarskih večeri“, koje se održavaju već 31 godinu, počinje koncertom „Balkanike“ Sanje Ilića u petak veče na Letnjoj pozornici na Kolubari, dok će već sledeće večeri na istom mestu nastupiti Nataša Bekvalac. Koncerti na letnjem festivalu se nastavljaju 9. avgusta kada nastupaju „Legende“, a sledeće veče je, kako najavljuju organizatori iz Centra za kulturu, „koncert iznenađenja poznate estradne zvezde“.

Između koncerata, u programu „Tešnjarskih večeri“ tradicionalno će biti zastupljeni nastupi folklora i valjevskih di-džejeva, dečji dan sa maskenbalom za mališane, umetničke izložbe i promocije knjiga, dok Gradsko pozorište „Abrašević“ priprema premijeru predstave „Maratonci trče počasni krug“ Dušana Kovačevića.

Budžet festivala je 3,6 miliona dinara od čega je iz gradske kase izdvojeno dva miliona dinara, dok su ostatak obezbedili sponzori, među kojima su i strane kompanije koje posluju u Valjevu, slovenačko „Gorenje“ i italijanski „Valy“.

Odlukom gradskih vlasti, u sedam dana „Tešnjarskih večeri“ radno vreme ugostiteljskih objekata biće do 4.30 časova.

Jedan komentar na “Nataša Bekvalac i zvezda iznenađenja na Tešnjarskim večerima

 1. Raspisan je ovaj konkurs koji mediji nisu ispratili pa ovim putem obaveštavam javnost i sve zainteresovane da konkurišu.

  Na osnovu člana 35., 36. i 44. Zakona o kulturi („Sl. Glasnik RS“ broj 72/2009, 13/2016 i 30/2016-ispr.), Upravni odbor Moderne galerije Valjevo raspisuje

  KONKURS

  za izbor direktora Moderne galerije Valjevo

  Za direktora Moderne galerije Valjevo može biti imenovano lice koje pored opštih uslova propisanih zakonom ispunjava i sledeće uslove:

  – da ima visoku stručnu spremu (visoko obrazovanje na studijama drugog stepena- diplomske akademske studije-master, ili specijalističke strukovne studije ili visoko obrazovanje na osnovnim studijama u trajanju od četiri godine) u okviru obrazovno-naučnog polja društveno-humanističkih nauka,

  – pet godina radnog iskustva u struci.

  Kandidat za direktora dužan je da uz prijavu na konkurs dostavi:

  1. Predlog programa rada i razvoja Moderne galerije Valjevo za period od četiri godine.

  2. Overenu kopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi.

  3. Overenu kopiju radne knjižice ili drugi dokaz o adekvatnom radnom iskustvu.

  4. Biografiju koja sadrži elemente koji ukazuju na posedovanje rukovodećih sposobnosti, znanja i iskustva i rukovođenja.

  5. Uverenje o državljanstvu Republike Srbije.

  6. Izvod iz matične knjige rođenih.

  7. Overenu kopiju lične karte.

  8. Lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti.

  9. Uverenje (ne starije od 6 meseci) nadležnog organa da se protiv njega ne vodi istraga i da nije podignuta optužnica za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti.

  Konkurs je otvoren 8. dana od dana objavljivanja u listu „Politika“ 31. jula 2017. godine, a razmatraće se samo blagovremene i potpune prijave.

  Prijave slati na adresu: Moderna galerija Valjevo (za Upravni odbor- konkurs za direktora), Vuka Karadžića 11, 14000 Valjevo.

  Rok važenja
  07.08.2017.
  Zahtevani nivo kvalifikacija
  Fakultet – VII1 stepen (4-6 godine)
  Radno iskustvo u zanimanju
  Više od 6 godina
  Broj izvršilaca
  1
  Mesto rada
  Valjevo
  Vrsta radnig odnosa / angažovanja
  Određeno
  Vozačka dozvola
  B – Poželjno

  10

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *