sreda, 24. jula 2024.

Nema većih problema u valjevskim školama

Objavljeno: 11. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ni u valjevskim školama koje su na udaru restrikcije vode nema većih problema. Časovi su jedino bili skraćeni u Petoj školi i to prvog dana restrikcija, dok je sada situacija potpuno normalizovana. Najviše problema imaju Druga škola u naselju Gradac i Sedma škola u Novom naselju, koje su najčešće na udaru restrikcija. Direktor Druge škole Predrag Gojković kaže da većih problema nema, jer se cisterna koja je postavljena u toj školi redovnu dopunjuje, a ta voda se koristi i za sanitarne potrebe.

Direktor Pete škole Goran Bojičić kaže da su časovi bili skraćeni samo u ponedeljak, dok ta škola u protekla dva dana nije bila na udaru restrikcija vode, tako da je situacija potpuno uobičajena.

I u Sedmoj školi je postavljena cisterna sa vodom, tako da ni u toj školi u Novom naselju nema većih problema.

Istraživačka stanica Petnica prekinula je sve programe za srednjoškolce zbog dvodnevnog problema sa snabdevanjem vodom iz gradskog vodovoda. Istraživačka stanica Petnica je, zbog restrikcija, od ponedeljka popodne bez vode, a kako pitanje vodosnabdevanja još nije rešeno, a skoro 150 ljudi je predugo bez vode, rukovodstvo je odlučilo da se programi prekinu i da se polaznici vrate kućama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *