nedelja, 21. jula 2024.

Neodgovoran izvođač radova

Objavljeno: 29. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tokom prošlonedeljnih poplava značajna šteta je zabeležena u rečnom koritu Kolubare, a najviše problema je zadalo preduzeće “Jedinstvo” iz Sevojna, koje gradi regionalni cevovod. Zbog toga što to preduzeće nije propisno izvelo radove na izgradnji regionalnog cevovoda napravljena je ogromna šteta na rečnom koritu Kolubare na Jadru, a stručnja komisija daće konačnu procenu štete, kaže zamenik gradonačelnika Valjeva Žarko Kovač. Miodrag Marković, direktor JP “Kolubara”, koje je investitor radova na izgradnji regionalnog cevovoda, kaže da su nadležne iz preduzeća “Jedinstvo” više puta upozoravali na to da teren na kome izvode radove moraju da vrate u prvobitno stanje, međutim, oni su se oglušili o sve njihove zahteve.

Ovo nije prvi slučaj neodgovornog ponašanja “Jedinstva” iz Sevojna. Već nekoliko meseci stoji raskopan deo Suvoborske ulice, koji to preduzeće nije vratilo u prvobitno stanje posle izvedenih radova. Tek juče su, posle mnogobrojnih apela, počeli pripremni radovi, a asfaltiranje se očekuje za 10 dana.

Jedan komentar na “Neodgovoran izvođač radova

  1. PA TO SU VASI IZVODJACI RADOVA;VI STE IM DALI POSAO;DA SE TAKO PONASAJU I DA ODNESU IZ VALJEVA 8 MILIONA EVRA;DOK VALJEVSKI GRADJEVINCI SEDE I GLEDAJU:A ZABORAVLJATE GOSPODO KO VAM PUNI BUDZET GRADA OD KOGA SE IZDRZAVATE:

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *