subota, 20. jula 2024.

Nestala devojčica iz Ratkovca, otac sumnja da je oteta

Objavljeno: 25. jula 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LAJKOVAC – Za Marijom Đenadić (16), devojčicom iz sela Ratkovac kod Lajkovca koja je nestala u ponedeljak, 22. jula, i dalje se traga. Otac Zoran kaže da je očajan jer mu sve ukazuje na to da je Mariju oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Fejsbuku i sa kojim se devojčica intenzivno dopisivala.

– Ona je u pubertetu. Prihvatala je svakoga za prijatelja na Fejsbuku, dopisivala se sa mnogim momcima. Nisam znao šta da preduzmem i oduzeo sam joj mobilni telefon. Sada ne znam da li sam pogrešio, jer da ima mobilni kod sebe, policija bi je lakše locirala – priča Zoran Đenadić.

Kako kaže, u policiji su mu rekli da se iza profila poslednjeg momka sa kojim se njegova ćerka intenzivno dopisivala i dogovarala susret, krije muškarac od 60 godina. Posle ovog saznanja, dodaje, ne može da se oporavi od šoka i samo moli boga da je Marija živa.

– Ona je iskoristila priliku dok je brat spavao i sa njegovog mobilnog je dogovorila susret s tim čovekom, ne znajući ko je on zapravo. U telefonu su samo ostale njene fotografije pred polazak – navodi skrhani otac.

Pored svega toga je, kaže, neko otvorio lažni profil sa Marijinom fotografijom i sa tog profila na njen mesindžer slao golišave fotografije devojčica.

– Znam svoju ćerku. Na tim fotografijama nije ona. Ali, slike su užasne. Ovo kroz šta sad prolazimo je pakao – jedva govori Zoran.

Podsetimo, Marija je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac – Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je videli da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Kurir.rs; Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *