petak, 14. juna 2024.

Nestali fudbaler viđen u Loznici?

Objavljeno: 14. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LJIG- Fudbaler Bojan Lomić (33) iz okoline Ljiga, koji je nestao prošlog utorka, viđen je juče u centru Loznice! Ovu informaciju dobio je od prijatelja iz tog grada njegov brat od strica Miloš Lomić. Bojanov brat za portal Patak online kaže da mu je prijatelj javio da je Bojana sinoć video u jednoj kineskoj radnji u centru Loznice.

„Drug ga je prepoznao, jer Bojanova slika kruži FB već danima.Video ga je da kupuje nešto u kineskoj radnji. Uklapa se čak i garderoba u kojoj je nestao, osim jakne. Kada je nestao na sebi je imao crnu jaknu, a viđen je u crvenoj, ali moguće je da je tu jaknu kupio u međuvremenu. O svemu je obaveštena i policija, a danas će biti pregledane kamere u kineskoj radnji, da bi se utvrdilo da li se zaista radi o Bojanu“,  priča Miloš.

Ovo je, praktično, prvi trag o fubaleru koji je nestao prošlog utorka. Njegov auto je pronađen u blizini jezera Garaši kod Aranđelovca.

„Celo jezero je zaleđeno, nema tragova pukotina, tako da je odbačena varijanta da se utopio. Lovci su obišli sve okolne šume i nismu pronašli Bojana. Pretraga terena gde je pronađen njegov auto je završena, tako da je ovo prva informacija koju smo dobili posle nedelju dana. Nadam se da ćemo ga naći živog i zdravog i da neće uspeti da pređe u Bosnu. Ne znam šta bi moglo da ga navede na sve ovo. O njemu svi imaju samo reči hvale, a koliko sam uspeo da se raspitam, iako je često viđan u kladionicama, nije imao dugove“,  kaže Bojanov brat od strica Miloš Lomić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *