sreda, 24. jula 2024.

Za dve godine posao u “Krušiku” dobilo 1.200 ljudi

Objavljeno: 14. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Za dve godine vojna fabrika “Krušik” otvorila je skoro  1.200 novih radnih mesta! Do toga je došlo zahvaljujući povećanju proizvodnje, prometa i profita. Samo u prošloj godini “Krušik” je zaposlio skoro 730 radnika, a nova zapošljavanja planirana su i u prvom kvartalu ove godine, kada se očekuje puštanje u rad “kaspislane” vredne 10 miliona evra, a u kojoj će posao dobiti 120 radnika. Površina novog objekta je 1.200 kvadrata i tu će se proizvoditi kapisle za streljačku municiju tipa Bokser, kalibra 4,5 i 5,5 milimetara. Predvidjeni kapacitet proizvodnje je 400 miliona komada godišnje. Građevinski radovi na tom objektu su u potpunosti završeni, a sada se očekuje montiranje opreme.

“ U ‘Krušiku’ trenutno zapošljavamo 2.358 radnika. Plate se isplaćuju redovno, bez ijednog dana kašnjenja. Prosečno isplaćena zarada u 2016. godini iznosi 43.507 dinara u neto iznosu. Takođe, mogu sa velikim zadovoljstvom da kažem da je ‘Krušik’ trenutno najpoželjniji poslodavac u Kolubarskom okrugu. Napominjemo da je fabrika tokom prethodne tri godine povezala radni staž za 245 zaposlena. Za uplatu zaostalih obaveza po tom osnovu i isplatu otpremnina za odlazak u penziju izdvojeno je oko 169 miliona dinara”, kaže za portal Patak online direktor “Krušika” Mladen Petković.

6 komentara na “Za dve godine posao u “Krušiku” dobilo 1.200 ljudi

 1. Evo i jutros na kapiji Krusika nova grupa na celu sa ocem Marijane Stanojevic. A vi omladino u kafice treba Marijana i Borko da zaposle svu pokretnu familiju, pa ako ostane mesta za vas.

  19

  1
 2. To je ona sto je umislila da je neko i nesto, i sto je i snajku i oca i brata, i pola familije zaposlila , a u Vodovodu ne radi nista sem sto druka direktoru kada su uvece sami u sobicama oko brane

  15

  1
 3. Niko u komentaru da pohvali činjenicu da se 1200 radnika zaposlilo za dve godine, nego odmah pljujete po ljudima. Doveli su neki firmu do bankrota, Vucic, Gasic i Mladen je izvukli iz pepela i zaposlili i dalje će zapošljavati ljude, a vi i dalje pljujete i agitujete za one koji su firmu doveli do lipsaca. Sram vas bilo.

  1

  14
 4. U ovoj nasoj zemlji nista i nikome ne odgovara, pa valjda je dobro sto Krusik radi i zaposljava ljude, sto ima posla, sto ljudi koji tamo rade imaju redovnu platu da prehrane porodice…uzasno zluradi komentari hejtera koji su sami sebi opozicija

  1

  6

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *