nedelja, 21. aprila 2024.

Nezapamćena tragedija u okolini Uba

Objavljeno: 9. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Đurđevdansko slavlje u porodici Kuzeljević pretvorilo se u tragediju! U ubskom selu Murgaš poginula je sedmogodišnja devojčica M.J. sa Zlatibora, koja je nastradala u dvorištu svojih rođaka. Na nju je četvorotočkašem „kvadom“ naleteo njen nerođeni stric Vladan Kuzeljević (40), a prema prvim rezultatima istrage, do nesreće je došlo jer je rođeni brat nastradele devojčice, jedanaestogodišnji M.J., iz neznanja, povukao ručicu za gas.

Nesreća se dogodila na drugi dan Đurđevdana, kada je nastradala devojčica sa roditeljima i braćom došla u goste kod rođaka u okolini Uba.

„Vladan je skoro kupio kvad. U jednom trenutku krenuo je da provoza sina njegovog brata od tetke sa Zlatibora. Za to vreme devojčica je stajala uz ogradu i posmatrala vožnju strica i brata. U jednom trenutku dečak je povukao ručicu od gasa, verovatno iz neznanja ili radoznalosti. Tada je Vladan izgubio kontrolu nad četvorotočkašem i u punoj brzini prvo udario u devojčicu, a potom u dvorišnu ogradu. Devojčica je poginula na licu mesta, dečak je nepovređen, dok je vozač kvada zadobio teške povrede“, navode naši izvori bliski istrazi.

Kako kažu komšije, u jednom trenutku čuli su se jauci i kuknjava, koji su odzvanjali zaseokom u kojem žive Kuzeljevići.

„U dvorište je istrčala sva rodbina i svi gosti, čuli su se jauci i plač. Devojčici nije bilo pomoći, a Vladan je uspeo da sačuva živu glavu. Strašna tragedija za tu porodicu. Oni su vrlo imućni. Vladan radi godinama u Austriji, gde je do skoro radio i njegov otac Brana, koji je otišao u penziju. Vladan je u Srbiju došao da proslavi slavi, ali umesto veselja, dogodila se tragedija“, ispričale su komšije Kuzeljevića.

Kako saznajemo, vozač kvada je zadobio teške povrede, ali nije životno ugrožen. On ima prelom butne kosti i nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici je prebačen na dalje lečenje u Beograd.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *