petak, 12. aprila 2024.

Nova direktorka biblioteke

Objavljeno: 14. januara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova direktorka valjevske biblioteke je diplomirani ekonomista Violeta Milošević, koja je i zaposlena u biblioteci. Ona je na to mesto postavljena na predlog Upravnog odbora biblioteke „Ljubomir Nenadović“, a svoj potpis na tu odluku stavio je ministar za kulturu i informisanje Ivan Tasovac. Pre gradske biblioteka Violeta Milošević je radila u Omladinskom centru. Izbor novog direktora gradske biblioteke traje više od godinu dana. Kao prvi naslednik Zorice Milinković, dugogodišnje direktorke biblioteke, pominjao se politikolog Dragan Branković, međutim on nije dobio podršku Ministarstva kulture i informisanja.

2 komentara na “Nova direktorka biblioteke

 1. Moram da cestitam Pocuti, izgurao je za direktorku ovu damu, sa Fabus diplomom (trogodisnje skolovanje,u Ekonomskoj skoli u Valjevu).

  1

  0
  1. Stvarno poražavajuće! Tužni gradonačelnik je gurao onog tužnog Brankovića koji, bar za početak ima fakultet. A ova žena, ona ima trogodišnje studije! A dobošarka sada ćuti jer je ova sojka kadar druga Poćute! Fuj! Doduše kad je taj isti junoš mogao da bude direktor Centra za kulturu što i ova ženica ne bi malo vežbala kao skojevka kroz kulturu! Skandalozno je i to što je ministar aminovao ovo postavljenje.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *