nedelja, 16. juna 2024.

Nova hapšenja u Valjevu

Objavljeno: 23. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je P.R. ( 26) iz Valjeva zbog sumnje da je krajem oktobra pretukao majku mladića koji se sumnjiči za ubistvo člana navijačke grupe „Delije“ Damjana Dragojlovića (26) u kafiću „Zipa“. Početkom novembra policija je uhapsila I.M. (24) iz Valjeva, koji se sumnjiči da je, zajedno sa P.R, napao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22) koji se sumnjiči za ubistvo Dragojlovića.

Kako saznajemo, uhapšeni P.R. je pripadnik „Delija“, kao i ranije uhapšeni I.M., koji se sumnjiče se da su pola sata posle ubistva njihovog  druga Damnjana napali majku mladića osumnjičenog za njegovo ubistvo. Žena je tada zadobila lakše povrede, a lekari su joj konstatovali brojne podlive po telu. Ubrzo posle ovog incidenta valjevska policija je uhapsila I.M., dok je nakon prepoznavanja, sada lisice na ruke stavila P.R, drugom mladiću osumnjičenom za nasilničko ponašanje. Uhapšeni mladić je priveden tužiocu, koji je tražio pritvor, međutim sudija nije prihvatio taj predlog, tako da je P.R. pušten na slobodu.

Ovaj mladić je hapšen i početkom novembra, kada je zajedno sa trojicom navijača „Delija“ pretio drugu Sretena Nikolića, ali je odmah nakon saslušanja pušten, jer sudija nije prihvatio zahtev tužilaštva za određivanje pritvora. Damjan Dragojlović, član navijačke grupe „Delije“ i radnik obezbeđenja  ubijen je 30. oktobra. U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću „Zipa“, koji je tom prilikom ranio još tri osobe.

Kako saznajemo, valjevska policija je poslednja tri vikenda izvršila raciju u brojnim ugostiteljskim objektima u Valjevu i tom prilikom je uhapšeno više osoba zbog nasilničkog ponašanja. „Bezbednosna situacija u Valjevu je dobra i građani nemaju razloga za brigu“, poručuju iz valjevske policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *