utorak, 28. maja 2024.

Nova hapšenja u Valjevu

Objavljeno: 3. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Četvorica drugova ubijenog navijača “Delija” i radnika obezbeđenja valjevskog kafića “Zipa” Damjana Dragojlovića uhapšena su jer su pretili  drugu Sretena Nikolića (22), koji je ovog vikenda u Damjana ispalio tri smrtonosna hica iz pištolja. “Njemu je praktično život bio ugrožen jer su mu ozbiljne pretnje izrečene najpre telefonom, a potom je sačekan ispred fabrike ‘Gorenje’ gde radi gde mu je na isti način prećeno. Reč je o trojici registrovanih pripadnika navijačke grupe ‘Delije Valjevo’, kojoj je pripadao i ubijeni Dragojlović, dok četvrti nije formalin pripadnik te grupe, ali je Damjanov drug”, navode izvori bliski istrazi.

Valjevska policija je juče uhapsila Ivana Mijailovića Crnog (24) osumnjičenog da je pola sata nakon što je ubijen Dragojlović pretukao Natašu Jović (47), majku Sretena Nikolića, osumnjičenog za to ubistvo. Policija traga se takođe i za još jednim muškarcem koji je sa Mijailovićem u noći ubistva napao Sretenovu majku.

Inače, otac ubijenog mladića Vlajko Dragojlović za ponedeljak je zakazao konferenciju za novinare, kada će se, kako je naveo, obratiti javnosti i izneti sve činjenice povodom tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Jedan komentar na “Nova hapšenja u Valjevu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *