utorak, 28. maja 2024.

Nova škola rukometa u Valjevu i Mionici

Objavljeno: 15. novembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Od početka ove školske godine škola rukometa „Va Handball” krenula je u promotivnu kampanju, kako bi okupila što veći broj dece oko najdinamičnije igre na dva gola – mini rukometa.

Učenici mlađeg uzrasta osnovnih škola u Valjevu su sve brojniji članovi novoformiranog valjevskog rukometnog kluba. Nakon mesec dana rada, škola rukometa broji oko 100 članova i broj mališana koji treniraju neprestano raste.

Jedna od poslednjih školskih promocija je održana Osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Mionici, gde je bilo prisutno oko 120 mališana. To je ujedno bila i najbolja najava rada ove škole u toj varošici.

„Za stručni rad u školi rukometa zaduženi su diplomirani profesori fizičkog vaspitanja Vesna Nikolić, Dejan Ilić i Slavica Ječmenica, koji na najbolji način realizuju cilj rada naše škole, a to je okupljanje što većeg broja dece i njihovo sistematsko vežbanje i sticanje osnovnih veština kroz mini rukomet. U našem radu od prvog dana naišli smo na veliki podršku roditelja upisane dece, Grada Valjeva i Rukometnog saveza Srbije“, navodi se u saopštenju za javnost ovog kluba.

Deci koja žele da treniraju su obezbeđeni besplatni lekarski pregledi, kao i besplatno osiguranje.

Treninzi se održavaju u valjevskoj Hali sportova utorkom od 8 do 9 časova i od 15:30 do 16:30 časova i petkom od 8 do 9 časova i od 15 do 16 časova

U Mionici treninzi se održavaju ponedeljkom i četvrtkom od 12:30 do 13:30 časova u Sportskoj hali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *