subota, 20. jula 2024.

Nova trafo-stanica za Dupljaj

Objavljeno: 25. januara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U selu Dupljaj počela je izgradnja nove trafo-stanice i dva kilometra niskonaponske mreže, čime će se rešiti problem u snabdevanju električnom mrežom domaćinstava ovog sela, udaljenog deset kilometara od Valjeva.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je rekao da grad Valjevo i EPS sarađuju u pripremi i realizaciji ovog posla i da je danas radostan dan za meštane ove mesne zajednice.

„Ovom rekonstrukcijom niskonaponske mreže, 58 domaćinstava u ovom selu će dobiti kvalitetnije snabdevanje elektičnom energijom, samim tim grad Valjevo na ovaj način brine o meštanima ovog sela. Ova domaćinstva su imala jako loše snabdevanje električnom energijom, nisu imali zadovoljavajući napon. Ovom rekonstrukcijom i trafo-stanicom, koja će biti snage od 50 kilovata će zadovoljiti potrebe tih domaćinstava, gde će imati napon bez oscilacija i nesmetano će moći da rade i žive u ovom selu”, rekao je Vuković.

Elektrodistribucija Valjevo je izvođač radova, čija je vrednost oko 3,5 miliona dinara. Rok izvođenja radova je 90 dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *