ponedeljak, 24. juna 2024.

Novi asfalt u Ulici Milovana Glišića

Objavljeno: 18. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Asfaltiranje prve faze Ulice Milovana Glišića je završeno, a potez kod Zavoda za zaštitu spomenika kulture je dobio potpuno novi izgled, jer je pored novog asfalta, sređen i obližnji parking. Direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da će asfaltiranje drugog dela Ulice Milovana Glišića biti završeno do kraja iduće sedmice, a kompletni radovi na zameni asfalta i uređenju gradskog parkinga koštaju 9,7 miliona dinara.

„Uspeli smo da uredimo ovaj parking koji nije bio adekvatan, a Ulica Milovana Glišića je bila u veoma lošem stanju i neophodno je bilo da se rekonstruiše. Investicija je vredna 4,8 miliona dinara, od toga milion dinara je uloženo u izgradnju parking prostora. Vrednost radova koji će se izvoditi prilikom asfaltiranja druge faze Ulice Milovana Glišića, do raskrsnice sa Ulicom Marka Kraljevića, je 4,9 miliona dinara. Očekujemo da ćemo radove u potpunosti završiti do kraja sedmice“, rekao je direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić.

Što se tiče radova u Uzun Mirkovoj ulici, Jeremić kaže da će radovi biti završeni za 15-ak dana, a nakon toga građevinske mašine preduzeća „Kompresor ing“ će ući u Karađorđevu ulicu, koja će biti rekonstruisana do raskrsnice sa Hajduk Veljkovom ulicom.

3 komentara na “Novi asfalt u Ulici Milovana Glišića

  1. Da li je iko pogledao kako su ovi radovi urađeni? Pa ovo ima da drži vodu dok majstori odu! Građani treba za godinu dana da gackaju po rupama i kaljigama jer je Jeremić u svom predizbornom reklamiranju troškario naš novac. Pitam se može li ikad ovaj što ga politička poplava nasuka u Direkciju da ljudski odradi svoj posao? Ne može jer on ni ne radi već odrađuje, šemu, foru, 357 gedoru…Ovo je sramota!

    9

    0
  2. Samo me zanima, zašto se asfaltiralo a ni vodovodne cevi stare 195 i neka? A posle buse taj novi asfalt da menjaju cevi, ili da se sprovede gasovod sve odjednom?!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *