ponedeljak, 26. februara 2024.

Novi dresovi za rukometašice Metalca

Objavljeno: 6. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Pred nastavak polusezone rukometašice Ženskog rukometnog kluba „Metalac 2015“ iz Valjeva dobile su nove dresove koje im je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ donirala kompanija Mozzart. ŽRK „Metalac 2015“ je trenutno jedini ženski rukometni klub u Valjevu, takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije zapad, a polusezonu su završili na devetom mestu.

„Rukomet je sport koji je u Valjevu bio jako uspešan. Planiramo da u narednom periodu pojačamo rad škole rukometa i da ih uključujemo sa omladinskom ekipom. Nadam se da ćemo vratiti sjaj i uspehe nekadašnjeg rukometa u Valjevu. Donacija će nam svakako biti podstrek za dalji rad i postizanje boljih rezultata. Verujem da ćemo jednog dana i mi postati lideri u rukometu kao što je brend Mozzart u svojoj branši“, rekla je predsednica kluba Novka Savić, koja je do sada dva puta proglašena za najbolju sportistkinju Valjeva.

ŽRK „Metalac“ je osnovan 1945. godine i takmičio se u Drugoj saveznoj ligi Jugoslavije. Klub je imao četvorogodišnji prekid u radu, pa je pod drugim imenom osnovan 2015. godine.

Kompanija Mozzart je akciju „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenula u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, kao i razvoja lokalnih sportskih klubova. U Mozzartu veruju da će donacije u vidu sportske opreme pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *