subota, 20. aprila 2024.

Novi načelnici u dva odeljenja uprave

Objavljeno: 30. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U cilju unapređenja organizacione strukture, sa namerom postizanja boljih i efikasnijih rezultata rada Gradske uprave, ovog prepodneva gradsko rukovodstvo donelo je sledeće odluke o raspoređivanju službenika i to:

  1. Dužnosti načelnika Odeljenja za zajedničke poslove razrešen je Dragan Stanković, a na njegovo mesto raspoređen Dragan Mojsilović,
  2. Dužnosti načelnika Odeljenja inspekcijskih poslova razrešen je Dragan Mojsilović, a na njegovo mesto raspoređen Aleksandar Janković.

Gradsko rukovodstvo veruje da će donetim odlukama pospešiti proces rada i doprineti konzistentnijem funkcionisanju Gradske uprave koja će rezultirati izraženom dobrobiti građana.

Kabinet gradonačelnika

Jedan komentar na “Novi načelnici u dva odeljenja uprave

  1. Alal vera ovom Poćuti jer ova smenja načelnika je njegova a ne Gvozdenovićeva odluka. Treba da ova dvojica umešnih, verziranih za „krpljenje“ raznih papiroloških i proceduralnih rupa sada, ako još za to ima vremena, ih brzinski zabašure. Lidža svakako nije bio kadar za te „takve rabote“. Uz verziranog Jerinića, sada stiže „pojačanje“ iz Poćutine kuhinje, za peglanje, krpljenje, dok niko i ništa ne lane…;-)))

    11

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *