ponedeljak, 24. juna 2024.

Novi računi za vodu sa QR kodom

Objavljeno: 28. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- JKP Vodovod Valjevo je saopštilo da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom, tako da korisnici neće morati da čekaju u redu i račune plaćaju na šalterima.

“Naše preduzeće na ovaj način želi dodatno da se približi svojim korisnicima, olakša i pojednostavi postupak plaćanja računa, budući da IPS NBS sistem za instant plaćanje računa omogućava veoma brz prenos podataka”, saopšteno je iz Vodovoda.

Pomenuti način plaćanja računa korisnicima komunalnih usluga omogućava da putem aplikacije za mobilno bankarstvo račune plate brzo i jednostavno, skeniranjem IPS QR koda, koji će ubuduće biti istaknut na računima.

Očitavanjem IPS QR koda je omogućena ušteda vremena prilikom plaćanja računa, budući da se ne popunjava platni nalog, već se automatski očitavaju podaci za plaćanje kao što su broj računa, iznos i poziv na broj, nakon čega se samo jednim klikom vrši plaćanje. Prenos sredstava izvršava se u svega nekoliko sekundi, pri čemu sredstva odmah postaju raspoloživa primaocu.

“Redovnim izmirenjem obaveza prema JKP Vodovod Valjevo, osim što potrošači stiču pravo na popust, istovremeno i omogućavaju preduzeću  da uspešno obavlja svoj posao kao i da redovno isporučuje kvalitetnu i bezbednu vodu za piće svojim korisnicima”, navedeno je u saopštenju za javnost ovog preduzeća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *