ponedeljak, 24. juna 2024.

Novi roman Aleksandra Ilića

Objavljeno: 13. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- „PR“  roman o ljubavnom trouglu koji istražuje granice ljubavi i beskonačnost interneta, talentovanog pisca iz Valjeva Aleksandara Ilića, pojavio se u prodaji. Na mestu gde daunloud postaje piraterija, ljubav prevara, a istina – PR, dvoje ljudi traga za izlazom iz ljubavnog trougla. Da li je ljubav stvar osećanja ili ličnog PR-a? U tom traganju razrešavaju se njihove ljudske i poslovne sudbine, a skrivena, zabranjena i potisnuta osećanja iz emocionalnog podzemlja izlaze na čistinu.

Radnja romana jednim delom odvija se u elitnoj beogradskoj PR agenciji a drugim na internetu: od običnog flertovanja i razmene sličnih zadovoljstava na Facebooku ili Twitteru do najmisterioznijih prostranstava Deep Weba, gde je moguće iznajmiti Rent-A-Hacker usluge ili naručiti nečije ubistvo. Vešto vođenom pričom i uzbudljivim obrtima, „PR“ na duhovit i beskompromisan, povremeno šokantan način daje tačnu sliku savremenog sveta, proširenog novim navikama koje je doneo 21. vek sugerišući nam da je danas osim ljubavi nezaobilazan i internet.

Ovaj talentovani pisac iz Valjeva koautor je romana „Srpski psiho“ (Laguna, 2007), koji je preveden i na poljski jezik. Provokativni roman „PR“ izdala je izdavačka kuća „Laguna“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *