sreda, 1. februara 2023.

Novo lice Polikliničkog bloka

Objavljeno: 28. februara 2017. (8:56)
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Radove na rekonstrukciji Polikliničkog dela gde su smeštene najfrekventnije ambulante su završeni. Sredstvima Ministarstva zdravlja u iznosu 5,4 miliona urađena je sanacija mokrih čvorova i krečenje. Ovi radovi su dali novo lice starom Polikliničkom delu u kome nije bilo takvih radova preko tri decenije.

Daljim zalaganjem uprave valjevske bolnice potpuno su obnovljeni atrijumi ispred internističkih ambulanti u prizemlju Poliklinike, koji sada predstavljaju zelenu oazu za pacijente koji čekaju svoj pregled. Dva atrijuma su opremljena zahvaljujući donatorima ukrasnog kamena iz Mionice, zatim učenicima Poljoprivredne škole Valjevo, a sadnicama rasadnika “Lepo polje” je oplemenjen eksterijer atrijuma.

Atrijum ispred dečije hirurške ambulante igračkama je opremila je STR “Herc”, a staklo su oslikali polaznici strip radionice Centra za kulturu Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *