sreda, 17. aprila 2024.

U sudaru povređeni otac i sin

Objavljeno: 24. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U teškoj saobraćajnoj nesreća u Suvoborskoj ulici kod valjevskog groblja povređene su dve osobe. U sudaru džipa i automobila teške povrede je zadobio vozač crvene „mazde“, koji se kretao prema centru Valjeva. Vozač Z.J. (39) je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u džip koji se kretao u suprotnom pravcu. Vozač je zbog teških povreda glave prebačen u Beograd, a njegov osmogodišnji sin je zadržan na lečenju u valjevskoj bolnici. Dečak je sa višestrukim prelomima smešten na dečje odeljenje i nije životno ugrožen.

Kako su nam ispričali očevici, veća tragedija je izbegnuta pukom slučajnošću. „Bilo je jezivo! Čovek u crvenim kolima je izgubio kontrolu i u jednom momentu je počeo da vozi po trotoaru. Na sreću nije bilo dece u trenutku nesreće na trotoaru, kao ni drugih pešaka, pa niko više nije povređen. Ovo je strašno. Svaki dan deca idu od škole do kuće tim trotoarom i sreća da se tu niko nije zatekao“, kažu očevici nesreće koji žive u Suvoborskoj ulici.

Kako saznajemo, „mazda“ je od siline udarca prilikom direktnog sudara sa džipom udarila u obližnji betonski stub, tako da su na licu mesta intervenisali i valjevski vatrogasci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *