nedelja, 26. maja 2024.

Novogodišnja noć u društvu ubske hitne pomoći

Objavljeno: 2. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB – Predsednik Opštine Ub Darko Glišić novogodišnju noć je proveo u društvu zaposlenih u hitnoj pomoći ubskog Doma zdravlja, objašnjavajući da je na taj način želeo da da podršku ljudima koji vredno rade u vreme kada svi ostali praznuju.

Kako je izjavio novinarima, Glišićeva želja da ekipu hitne pomoći Uba poseti u novogodišnjoj noći došla je kao potreba da se bude sa onima koji podnose najveći teret posla i svojih obaveza u vreme praznika i odvojeni su od svojih porodica.

„Ovi ljudi su na poslu u novogodišnjoj noći, želeo sam da je sačekam sa njima, da im čestitam i pružim podršku i zahvalim se na angažovanju i požrtvovanosti koja ih krasi svaki dan njihovog posla, a pogotovo u vreme praznika. Želeo bih da ovo bude primer i za ostale predsednike opština, da provedu vreme praznika sa onima koji dežuraju i rade dok se svi ostali vesele. Ja ću svakako ovo utemeljiti kao praksu u godinama koje dolaze, da se posvetim ljudima koji se posvećuju nama dok slavimo“, poručio je predsednik Opštine Ub.

Čestitajući Novu godinu, Glišić je poželeo da svi planovi i projekti započeti tokom prošle, ove godine budu realizovani na teritoriji opštine Ub.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *