petak, 12. aprila 2024.

Novogodišnje jelke pod video nadzorom

Objavljeno: 17. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tri ukrasne novogodišnje jelke postavljene u centru Valjeva se nalaze pod video nadzorom! Pored ukrasnih jelki, koje su postavljene na Gradskom trgu, Trgu vojvode Mišića i na platou ispred bivšeg Doma omladine, nalaze se velike table na kojima piše „Jelka je pod video nadzorom“. Mnogobrojni građani našli su se u čudu zbog postavljenih tabli sa upozoravajućom porukom, a slike sa jelkama pod video nadzorom za kratko vreme su preplavile društvene mreže i izazvale brojne komentare, mahom one šaljive.

„Zašto? Pa čemu je jelka kriva… Zašto nju pod video nadzor… Ja ama baš ništa ne kapiram“, napisao je na svom Fejsbuk profilu akademski slikar Zoran Mujbegović. „ Da je ne bi neko smotao pod misku, pa trk kući“, „Bolje da su joj okacili nanogicu“, „Čovek ima suprugu koja se zove Jelka“, samo su neki od komentara koji su objavljeni FB.

Valjevo je za novogodišnje ukrase izdvojilo skoro 50.000 evra. U sklopu novogodišnjeg nakita kupljene su i tri ukrasne jelke. U Gradskoj upravi kažu da su table o video nadzoru protiv jelki postavljene da se ne bi našle na udaru huligana ili lopova.

2 komentara na “Novogodišnje jelke pod video nadzorom

  1. Jesu li osudjeni inspektori koji su reketirali dilere droge? Tu vam ne treba video nadzor. Tu su vam potrebni samo korumpirani ljudi.

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *