ponedeljak, 4. decembra 2023.

Za noć izlupao 18 izloga

Objavljeno: 16. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska policija uhapsila je M.V. (20) iz tog grada, osumnjičenog da je za samo jednu noć polupao 18 izloga. Na udaru ovog mladića našla su se prozori na zgradi Gradske uprave, kao i valjevske biblioteke, kao i drugi poslovni objekti u centru Valjeva. Pored polupanih izloga, M.V. je oštetio i dva parkirana automobile.

“Sa razbijanjem izloga i staklenih vrata muškarac je počeo u petak oko dva časa iza ponoći, na trafici kod zgrade Gradske uprave. Onda je izlupao dva izloga na zgradi Skupštine grada, izloge kafe “Vanila”, obućarske radnje “As” i na još nekoliko objekata u okolini Gradskog trga, sve u krugu od nekoliko stotina metara. Mladić je bio u alkoholisanom stanju, a kako saznajemo, komunalni policajajac je alarmirao policiju”, navode naši izvori bliski istrazi.

U policijskom saopštenju se navodi da je M.V. razbio staklo na 18 objekata u centru Valjeva. “M.V. se sumnjiči i da je oštetio dva putnička vozila i u zakonskom roku biće sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja”, navodi se u policijskom saopštenju.

Prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, M.V. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *