subota, 20. jula 2024.

Nožem ubo rođenog brata

Objavljeno: 10. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  U porodičnoj tragediji, koja se dogodila u blizini valjevske kasarne,  20-togodišnji mladić je nožem izbo četiri godine starijeg brata. Do sukoba je došlo nakon što je S.M. (20) pokušao da u svojoj porodičnoj kući jutros oko 6 časova uzvrši samoubustvo, tako što je krenuo da sebi nanosi povrede nožem. Nakon toga stariji brat D.M. (24) je pokušao da ga spreči u toj nameri i tada je od mlađeg brata zadobio udarac nožem u predelu stomaka. D.M. je smešten u valjevsku bolnicu, a lekari kažu da nije životno ugrožen, dok je njegov mlađi brat upućen na odeljenje psihijatrije.

„ Jedan pacijent je primljen sa ubodnom ranom od jednog centimetra u predelu stomaka. On je zbrinut, nije životno ugrožen, ali je zadržan na bolničkom lečenju. Drugi pacijent je u urgentni centar doveden u pratnji policije, jer je pokušao da izvrši samoubistvo. Kod njega su konstatovane površinske rane u predelu stomaka, a nakon lekarske pomoći, on je poslat na pshijatriju“, kažu u valjevskoj policiji.

S.M. se, nakon što je nožem ubo rođenog brata, zaključao u kupatilo, sa namerom da izvrši samoubistvo. Na lice mesta su ubrzo došli pripadnici policije, koji su razvalili vrata, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Kako saznajemo, valjevska policija istražuje ceo slučaj, kako bi utvrdili da li je mlađi brt starijeg nožem ubo iz nehata tokom komešanja i otimanja noža ili sa namerom da ga povredi. Za sada nije poznato šta je 20-togodišnjeg mladića navelo da pokuša da izvrši samoubistvo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *