petak, 24. maja 2024.

Obećanja budućeg narodnog poslanika

Objavljeno: 18. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Što se tiče Valjeva izvesno je da će u budućem sazivu republičkog parlamenta biti dva narodna poslanika iz ovog grada. U skupštinske klupe po prvi put sešće Slobodan Gvozdenović iz SNS. Drugi poslanik iz Valjeva je Đorđe Milićević iz SPS, koji je i u prethodnom sazivu bio narodni poslanik. Budući narodni poslanik SNS Slobodan Gvozdenović je u noći kada su naprednjaci proslavljali pobedu na republičkim izborima za Patak rekao da će mu prvi zadatak u Skupštini Srbije biti da izdejstvuje da građani Valjeva motorna vozila  mogu da carine u Valjevu, a  ne da taj posao obavljaju u okolnim gradovima. Drugi zadatak će mu biti da pokuša da dovede što više investitora u Valjevo, kako bi bilo otvoreno što više novih radnih mesta.

Iako je u predizbornoj kampanji Gvozdenović kao prvi zadatak, ukoliko sedne u republički parlament, naveo nastavak radova na izgradnji pruge Valjevo- Loznica, ovoga puta taj projekat nije pominjao.

3 komentara na “Obećanja budućeg narodnog poslanika

  1. JOJ boba DA SE BAVI PRIVREDOM, PA I ZA POSAO ZA KOJI SE SKOLOVAO VUCE SE PO SUDU. DA ON UREDJUJE CARISKE ISPOSTAVE. NJEGOV PRVI I ZADNJI POSAO JE DA NE IZBEGAVA SUDSKI PROCES I DA OKONCA SUDSKI POSTUPAK KOJI SE VODI PROTIV NJEGA.

    0

    0
  2. Kakvi privredom BOBA će sad da se bavi sa NASOM, ŠEICIMA, EMIRATIMA, privredom će se baviti PITAĆ, OMEROVIĆ, KLOMBER svi stručnjaci za NIŠTA.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *