sreda, 22. maja 2024.

Obućina podneo ostavku, ukinut „Dnevnik Radio Valjeva“

Objavljeno: 22. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Direktor i glavni i odgovorni urednik Radio Valjeva Predrag Obućina podneo je neopozivu ostavku na te dve funkcije, a posle skoro 50 godina, 19. januara je prestao da se emituje „Dnevnik Radio Valjeva“, centralna informativna emisija ove najstarije medijske kuće u Valjevu. Obućina je za nedeljnik Napred izjavio da je od 30. decembra sve je krenulo u smeru koji nije želeo. „Mnogi poslovni i uredjivački potezi povučeni su mimo mog znanja,  iako sam bio na fukciji direktora i glavnog i odgovornog urednika. Prvih mesec dana sam imao korektan odnos sa novim vlasnicima, a onda je od 30. decembra sve krenulo u smeru koji nisam želeo i zbog toga sam odlučio da podnesem ostavku“, naveo je Obućina.

Obućina je formalno dužnosti razrešen 19. januara, a istog dana je ukinut „Dnevnik Radio Valjeva“, koji se godinama emitovao. Za novog glavnog i odgovornog urednika je postavljen Zoran Majdak iz Beograda, a za direktora Radio Valjeva Goran Pejković, takođe iz Beograda. Radio Valjevo je formalno kupila Doris Aćimović iz Beograda.

2 komentara na “Obućina podneo ostavku, ukinut „Dnevnik Radio Valjeva“

  1. A i do sada su u Dnevniku Radio Valjena samo hvaljeni oni koji su uništavali privredu i Grad. Može biti da ode kod Poćute.

    12

    0
  2. A bili smo sa njim objektivno informisani o svim pljačkama belih rukavica u Valjevu. Trebalo je pre da ode.

    4

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *