četvrtak, 13. juna 2024.

Od “Europroma” četiri aparata za Centra za rehabilitaciju

Objavljeno: 13. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska bolnica dobila je još jednu donaciju od kompanije “Europrom”, a reč je o četiri aparata za elektroterapiju za Centar za rehabilitaciju.

Na donaciji se zahvalio v. d. direktor bolnice dr Zoran Đurić, ističući da je “Europrom” za kratko vreme po drugi put “pokazao dobru volju i društvenu odgovorost i bolnici poklonio aparate”.

Centar za rehabilitaciju, koji je do sada bio “zanemarivan” kada su u pitanju donacije, dobio je, kako je objasnila načelnica dr Olgica Ranković, četiri moderna aparata od kojih će se jedan koristiti u terapiji bola, drugi za lasero terapiju, treći za za primenu ultrazvuka u terapijske svrhe, dok je četvrti aparatu koji podrazumeva primenu srednje frekventne struje sa izrazitim analgetskim i biostimulativnim dejstvom.

“Doniranje aparata za valjevsku bolnicu je deo naše poslovne politike da ceo budžet, koji je namenjen za donacije, usmeri na kupovinu opreme i aparata za valjevsku bolnicu. Zdravstvo je svakako nešto što se tiče svakog od nas, nešto najvrednije u životu svakog pojedinca i porodice”, rekla je PR menadžer “Europroma” Bojana Perić.

Na ovaj način vodeća trgovinska kompanija našeg grada je drugi put za mesec dana donirala Opštoj bolnici aparate, jer je prethodno obezbedila kardiološku sondu. Ukupna vrednost ove dve donacije je 1,1 milion dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *