utorak, 5. marta 2024.

Od petka do ponedeljka veći deo Valjeva ostaje bez vode

Objavljeno: 2. oktobra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Najveći deo Valjeva od petka do ponedeljka će ostati bez vode zbog radova koji se izvode na vodovodnoj mreži na raskrsnici Karađorđeve i Dušanove ulice. Direktor JKP „Vodovod“  Djordje Pavlović kaže za Patak da će bez vode ostati svi potrošači koji se nalaze na levoj obali Kolubare, tako da će bez vode biti centar Valjeva, Kolubara dva, Novo naselje, Peti puk i drugi potrošači na levoj obali Kolubare. Bez vode će biti i jedan deo Brđana, dok  pojedina domaćinstva u tom naselju, koja se vodom snabdevaju sa vodovoda na Boričevcu, neće biti isključena. Raspored cisterni sa vodom za piće biće naknadno objavljen.  U JKP „Vodovod“  kažu da će vodosnabdevanje biti normalizovano u ponedeljak, u jutarnjim satima.

 

4 komentara na “Od petka do ponedeljka veći deo Valjeva ostaje bez vode

 1. (cenzurisano) Skoro ceo grad tri dana bez vode!!!! Zar nisu mogle restrikcije da se uvedu??? Ima li iko mozga ovde?!!!!!

  0

  0
 2. A ja ću da kupam bebu pomoću flaširane vode, a? Dakle stvarno, da se skupi kompletna gradska vlast, ne bi čovek mogao da nađe dve zdrave moždane ćelije!!

  0

  0
 3. Neverovatno! Nadam se da oni koji su ovo smislili dele sudbinu sugrađana i neće za vikend negde da otputuju! Takođe se nadam da će asfaltirati deo na kome su kopali, ali kako treba, ne da za par meseci potone, što je uglavnom slučaj, pa po celom gradu šahte „štrče“!!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *