utorak, 28. maja 2024.

Tri odbornice dobile posao u gradskim preduzećima

Objavljeno: 9. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tri odbornice u Skupštini grada iz redova URS, DSS i JS dobile su posao u gradskim preduzećima!  Odbornica URS Ivana Jolović dobila je posao u Vidraku! Kako saznajemo, ona je u drugoj polovini marta angažovana u tom JKP i pretpostavlja se da se radi o političkoj nagodbi između vodeće partije vladajuće koalicije SPS i URS. Odbornici partije Mlađana Dinkića podržali su novu gradsku vlast, koja je formirana 28. februara. U Vidraku nam je potvrđeno da je Ivana Jolović dobila posao u tom preduzeću, kao i to da je angažovana na poslovima koji se tiču azila za pse lutalice. Da je Vidrak „pogodno“ preduzeće za zapošljavanje partijskih kadrova pokazao je i doskorašnji direktor gradske čistoće Janko Gagić(SNS) koji je za vreme njegovog mandata zaposlio čak 52 ljudi! Među onima koji su dobili posao u Vidraku na neodređeno vreme je sin funkcionera SNS Rajka Milinkovića, koji je takođe, preko partije, dobio posao u Centru za kulturu, kao i majka doskorašnjeg člana Gradskog veća Aleksandra Markovskog (SNS), koja je dobila posao na neodređeno vreme u Vidraku.

Pored odbornice URS Ivane Jolović koja je  dobila posao u Vidraku, posao su dobile i odbornice Mila Grujičić (JS) i Gordana Spasojević (DSS). One su uhlebljenje našle u Vodovodu, koji je po partijskoj podeli, pripao SPS. Kako saznajemo, uslov za podršku novoj vlasti odbornika DSS i JS, između ostalog, je i da SPS, vodeća partija u lokalnom parlamentu, obezbedi posao za ove odbornice. Mila Grujičić iz Jedinstvene Srbije je dobila posao u Odeljenju za razvoj valjevskog Vodovoda, a Gordana Spasojević iz DSS  je angažovana u Fabrici za preradu vode na Pećini.

 

15 komentara na “Tri odbornice dobile posao u gradskim preduzećima

 1. Evo zato se sastala ova nova koalicija. Da namire svoje potrebe, dok posten nacin skapava od gladi. Sram vas bilo. Dosta mi je vise te sovijalisticke i Dinkiceve politike.

  0

  0
 2. ovo je jasno kao dan da je u pitanju zaposljavanje po politickoj nagodbi.Napravili su koaliciju i sad sve njih komunisti caste sa radnim mestima.

  0

  0
 3. sta sve ljudi rade samo da bi bili na vlasti i docepali se fotelje.Evo primer je SPS,pogledajte sta rade u Valjevu, a sta rade u Beogradu.

  0

  0
 4. Svaka cast, svaka cast. To su te „postene“ koalicije. Dok se mi mucimo sa egzistencijom, tako se oni bore. Kako Vas bre vise nije sramota ovog napacenog i namucenog naroda.

  0

  0
 5. Ovo divljanje I partijsko zaposlavanje pod hitno moraju da se zaustave!!! Narode bre sta cekas..?! Dokle bre mi da radimo i izdrzavamo nesposobne parasite?

  0

  0
 6. Cim vi zaposljavate defektologe, ucitelje i uciteljice i promasene struke u javna preduzec, ZBOGOM JE PAMETI.

  0

  0
 7. A ja sam baš mislio da su ušli u vlast zato što žele dobro ovom gradu! Haha Ko ih ne zna, skupo bi ih platio. Sve redom…

  0

  0
 8. Eh, da im je tu kraj..danas je u Vidrak dosao novi pomocnik iz redova URS-a
  tako da sad Vidrak ima tri pomocnika, verovatno imaju puno posla

  0

  0
 9. E ima i novi pomoćnik dir. U Vidraku, iz URSa, e to je tek stručnjak, ne zna da l da ide ili da sedne.

  0

  0
 10. To što se danas desilo u Vidraku je najnovija prljava igra koju igra SPS u Valjevu. Ni onaj što ga postaviše za direktora ne zna gde je došao, a gde pošao, da bi sad doveli novog dečkića da bude PODRŠKA ovom PRVOM NESNADJENOM?! Novi pomoćnik Vidraka ima valjda 28 godina i pitanje je da li je ikad igde radio. Uzgred, da li neko zna od kad u Vidraku postoji radno mesto za još jednog pomoćnika?

  0

  0
 11. Jeste zato otpustili stare direktore , da namirite ovu koaliciju sramnu? Sramni ste. Ucicete u istoriju kao najsramnija koalicija.

  0

  0
 12. Narod ih je postavio na zasluzeno mesto, a oni su samo potvrdili da nije pogresio. Svakako, to je propast od koalicije, a oni su se ovim samo dokusurili. Sramotno

  0

  0
  1. Kako se pošten narod ovog grada može spasiti ovih (cenzurisano) iz SPS koji udomljavaju cele porodice u javna preduzeća i posle toga idu na mega trend da se kobejagi obrazuju, na posao retko idu jer nemaju gde ni da sede već odlaze kući i obavljaju za svoje partijske zadatke, reklame i pripreme za sledećće izbore. Poćuta pravi filmove o svojim delima i poštenju ,a ne kaže da je sve radove izvodio kako od zemljotresne direkcije tako i od gradske tamo gde se nalaze njihova partija i glasačka mašina, Sramo0ta je i od ovog naroda što samo groz ove mejlove dajemo komentare, što se krene i ne skloni ovo zlo grada , koje samo mešetari sa ovim narodom i gledaju da im funkcije traju što duže.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *