petak, 24. maja 2024.

Odličan Mountain Music Fest

Objavljeno: 22. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Drugi po redu Mountain Music Fest koji je održan na ski stazi Crni vrh, u okviru Divčibare Ski Resorta privukao je preko 2.000 posetilaca. Muzički program protekao je po planu i programu, a festival se završio u 23 časa, kao što je bilo i planirano.

Najveću pažnju posetilaca privukli su dodatni sadržaji: Zip line, Orijentiring, Divčibare forest, Panoramska vožnja žičarom, Pivo sa naučnikom, Yoga livadica, ali i sadržaji za decu: Moje čedo, Lutkice i slikarska radionica. Uspešno je protekla Color Run trka, a medalju za prvo mesto osvojio je Sava Lugonja.

Festival je posetio veliki broj porodica sa malom decom, trudnica, tinejdžera, mladih, ali i publika u zrelom dobu, što je signal da je organizacija uradila dobar posao. Ovo je bio festival za sve generacije sa dobrom voljom i energijom. Mountain Music Fest 2017. veliku pažnju posvetio je bezbednosti gostiju, organizacija je angažovala veliko obezbeđenje, ali ono 19. avgusta nije imalo velikog posla, pošto nije bilo konfliktnih situacija.

“Festival su posetili i oni koji su bili zadovoljni prošlogodišnjim, oni su dobre utiske preneli na druge, koji su nas ove godine prvi put posetili. Ovakve preporuke su potvrda da čitava organizacija radi posao kako treba”, kaže Andrija Marjanović, organizator Mountain music festivala na Divčibarama.

Na zvaničnoj Facebook stranici Mountain Music Festivala neprestano stižu pohvale posetilaca, najviše ocene, snimci i fotografije, tako da je izvesno da će se ovaj festival održati i naredne godine.

 

Đurđa Damnjanović

PR festivala
 

 

2 komentara na “Odličan Mountain Music Fest

  1. Vi očigledno niste bili tamo.
   Ovo je jedan od retkih, ako ne i jedini festival na koji čovek može doći sa porodicom i provesti ceo dan u različitim aktivnostima, a da se ne vrati nagluv, izgužvan i pod stresom od preglasne muzike, prevelike gužve i nemorala.

   12

   3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *