četvrtak, 29. februara 2024.

Odlikaši letuju u Leptokariji

Objavljeno: 28. jula 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Predsednik Opštine Boban Janković je u svom kabinetu organizovao tradicionalni prijem za najbolje mioničke osmake i srednjoškolce, koji su za postignute rezultate od lokalne samouprave i ove godine nagrađeni letovanjem.

Ovogodišnja destinacije je Grčka u čijem će turističkom mestu Leptokariji, podno mitskog Olimpa, Mioničani boraviti deset dana. Na ovom putovanju trinaestoro mioničkih odlikaša iz OŠ “Milan Rakić“ Mionica, OŠ “Vojvoda Živojin Mišić“ Rajković i Srednje škole Mionica će pratiti nastavnica engleskog jezika Mirjana Milinović.

Na prijemu u svom kabinetu predsednik Janković je u ime Opštine i u svoje lično ime čestitao svim učenicima na izuzetnom uspehu u učenju i vladanju u protekloj školskoj godini, čime su dali pravi primer da se predan rad uvek isplati.

Lokalna samouprava nizom aktivnosti nastavlja da sprovodi

projekat unapređenja uslova obrazovanja. Do sada smo obezbedili besplatne komplete udžbenika za sve đake prvake sa teritorije Opštine, besplatan prevoz za učenike i besplatan ulaz za osnovce na bazene u Sportskom centru “Lepenica“. Pored toga, značajni projekti su svakako i predstojeći radovi na rekonstrukciji zgrade Osnovne škole “Milan Rakić“ u Mionici i završetku izgradnje sportske hale-naglasio je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *