utorak, 25. juna 2024.

Odložena poseta ministarke pravde Tehničkoj školi

Objavljeno: 23. novembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Poseta ministarke pravde Nele Kuburović,  koja je danas trebalo da zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem, obiđe Tehničku školu u Valjevu, u kojoj se realizuje projekat koji se finansira novcem dobijenim po osnovu oportuniteta, je odložena. To je saopštilo Ministarstvo pravde.

Kako je ranije saopšteno iz Ministarstva pravde, projekat Tehničke škole ,,Zakorači sigurnoˮ – proveri svoja znanja i veštine na najsavremenijoj opremi, ostavi trag iza sebe, jedan je od 130 projekata koji su ove godine finansirani sredstvima dobijenim po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet). Za opremanje kabineta za izradu maturskih praktničnih radova i kabineta za izvođenje redovne nastave, Tehnička škola u Valjevu  dobila je dva miliona dinara.

Ministarstvo pravde je 26. februara 2018. godine raspisalo treći Javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, sa ciljem izbora projekata od javnog interesa (zdravstvo, kultura, prosveta, humanitarni rad i slično).

4 komentara na “Odložena poseta ministarke pravde Tehničkoj školi

 1. Trebala je da dodje i da ode do Tuzilastva da pregleda predmete i vidi koji se predmeti guraju u fioku i ko to radi.Da povede i Bobisku i Klonbera.

  8

  2
 2. Za bobisku i klonbera soba je vec pripremljena. ako bobiska emigrira ostace klonber.krecemo od jugovoca i vikend kuce i stana….

  5

  0
 3. Treba da se kontrolišu finansije u školi zato je ona došla tu su tek problemi nevidjeni, sopstveni prihodi a troškovi opštinski. Klomber i bobiška su male bebe za dotičnog gospodina.

  12

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *