petak, 24. maja 2024.

Odmor u Sočiju za 15 eura po danu

Objavljeno: 23. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov pozvao je, nakon sastanka sa gradskim rukovodstvom, građane Valjeva i Srbije da đođu u to rusko letovalište po povoljnim cenama od 15 eura po danu, napominjući da će im za taj novac biti obezbeđena puna uslaga.

„Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije, a to su programi lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 evra po danu. Kao gradonačelnik Sočija mogu da vam garantujem potpunu bezbednost i vrhunski komfor „, rekao je Pahomov.

Gradonačelnik Sočija, foto: valjevo.rs

Sa zvaničnom delegacijom Sočija, u kojoj su pored gradonačelnika olimpijskog grada bili i najeminentniji ljudi iz turističko-privrednog života tog grada, razgovarali su gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, predsednik Skupštine grada Milorad Ilić, valjevski privrednici, biznismeni i predstavnici Reginalne privredne komore.

„Soči je ruski Monte Karlo, koji ima 300 sunčanih dana u godini, koji je naša delegacija nedavno posetila. Pored ideje da se uspostavi saradnja na polju turizma, veoma je važan plan koji bi Vlada Srbije trebalo da reši, a to je uspostavljanje direktne avionske linije od Beograda do Sočija“, rekao je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Na sastanku je rečeno da grad na Kolubari ima suficit u saradnji sa Ruskom Federacijom, da još dosta prostora ima u širenju izvoznih potencijala proizvoda „Gorenja“, a posebno „Krušika“ u segmentu vojne industrije. Kolubarski okrug ruskom tržištu može da ponudi suvu šljivu, koja još nije dospele u većem obimu na prostor Rusije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *