četvrtak, 18. jula 2024.

Open Minded Festival: Rodilo se, valja ga ljuljati

Objavljeno: 29. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prvi „Open Minded“ festival i valjevska kultura su bili tema panel diskusije u holu „Centra za kulturu“. Svi prisutni su se složili u jednom, a to je da je novi festival dobio prelaznu ocenu, ali prostora za napredak svakako ima. Opšti zaključak je da većih organizacionih problema nije bilo. Obezbeđenje je bilo na visini zadatka, izvođači su bili zadovoljni, kao i mnogobrojni posetioci.

Preglasno ozvučenje, zbog kog mnogi građani, navodno, nisu mogli da spavaju tih dana je, čini se, jedina mrlja ovogodišnjeg Open mindeda. Ovo se sasvim sigurno neće ponoviti, obećali su organizatori. Da li će se jednostavno bina okrenuti ili će se koristiti naprednije ozvučenje, ostaje da se vidi.

“Grad će i dalje podržavati festival”, poručio je zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić. On priznaje da lokalna samuprava nema Strategiju razvoja kulture, te da se nije jasno ko se u gradu bavi kulturnim sadržajima za mlade. Entuzijazam i energija mladih ljudi koji su stali iza ovog festivala su nešto što se ne treba zaustavljati, čulo se na sinoćnoj panel diskusiji.

 

Piše: Marko Lazić

Foto: FB

7 komentara na “Open Minded Festival: Rodilo se, valja ga ljuljati

 1. Samo cu se nasmejati paradoksalnosti jedinog komentara ovde – pa dobro covece kako mozes sebe nazvati „Gradski pastuv“ a smeta ti festival Open Minded (tj. glasna muzika u nocnim satima)? Hahahahhahaha, topli savet -razmisli sta si zapravo, revidiraj svoju odluku da se potpisujes kao Gradski pastuv i promeni nadimak u Dosadni Penzos! Hahahhahahaha!

  4

  4
 2. …penzosi spavaju?!? …dobra fora!!!… apelujem da budete humani za one koji ne gotive amaterska sranja… u vidu male pažnje LSD i šutka može da počne…

  2

  0
 3. Za sunovrat i propast našeg društva najveća je odgovornost intelektualaca. Šta radi prof. Marjanović u ovakvoj „intelektualnoj sredini“ šta podržava i koga? Kupovina uvaženosti a prodaja autoriteta!!!!

  5

  0
 4. Kad budes imao dete, i kad ti ono ne bude spavalo danima zbog muzike, javi se… Sram vas bilo. Mozete da se nadrogirate i kod kuce, i da pravite sutku sa mamom i tatom koji su vas tako vaspitali

  2

  0
 5. Posto gradska vlast nema strtegiju razvoja kulture imam predlog. Da lepo naprave kancelariju i plato kod brane Rovni ,Posto za gore imate ocigledno strategiju pa uzivajte do mile volje. Imate mir do mile volje ,moze i ekologija da se propagira.Budite prvi koji ce nastaniti taj opusteli kraj .

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *