nedelja, 25. februara 2024.

Opljačkana AIK banka

Objavljeno: 6. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- AIK banka u centu Valjeva opljačkana je danas, saznaje portal Patak online. Kako saznajemo, pljačku je izvršio jedan muškarac, koji je imao fantomku na glavi. Prema našim saznanjima, iz banke je ukradeno oko 4,5 miliona dinara. Naši izvori navode da je pljačkaš iskoristio priliku da uđe u banku u trenutku kada je jedan od klijenata izlazio, tako da se vrata nisu automatski zaključala. AIK banka se nalazi u centru grada, preko puta Višeg suda  u Valjevu i ima radnike obezbeđenja.

3 komentara na “Opljačkana AIK banka

 1. Pljačkaju banku u strogom centru grada,a policija sedi po kafanama ili se vozaju tamo gde im mesto nije.Jure ceo dan sa radarom da bi zaradili za plate! E jadna policijo! Sve to treba smeniti!

  15

  0
 2. E sada gradsko vece da donese odluku da sve banke rade do 9 ujutru, da se nesto ne daj boze ne desi jer pljackasi spavaju u to vreme. Da se ogranici radno vreme bankama pod hitnoooo!!!

  11

  4
 3. Policija i Tužioc nisu sposobni da uhapse one koji su opljačkali milione od Banaka i Države a da ne govorimo o razbojnicima.

  11

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *