nedelja, 14. aprila 2024.

Opština Mionica od sada dostupna i na Viberu

Objavljeno: 24. maja 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Mionica, foto: Opština Mionica
Mionica, foto: Opština Mionica

MIONICA- Opština Mionica je pokrenula Viber zajednicu pod nazivom „Mionica koju volim“ kao još jednu platformu za komunikaciju sa svojim građanima.

„Opština Mionica je prepoznala potrebu aktivnog korišćenja savremenih, neposrednih vidova komuniciranja. Ovaj inovativan vid komunikacije je formiran u cilju što efikasnijeg povezivanja, bržeg i jednostavnijeg informisanja građana o aktuelnostima u našoj opštini.  Naši sugrađani sada na jednom mestu mogu pratiti sve vesti, servisne informacije, obaveštenja o radu opštine Mionica, njenih ustanova i preduzeća, kao i sve druge značajne novosti“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Miončani su oduvek pokazivali zainteresovanost za aktuelna dešavanja u njihovoj opštini. Zbog toga je i pokrenuta Viber zajednica koja će obezbediti veću transparentnost, efikasnost i unaprediće razmenu informacija koje omogućavaju savremene tehnologije.

Janković je dodao da je svrha Viber zajednice „Mionica koju volim“ i promocija opštine, njenih turističkih potencijala i resursa, kao i pravovremeno i valjano informisanje svih njenih posetilaca.

Kako je saopšteno, apsolutno se vodi računa o bezbednosti svih članova. Brojevi telefona korisnika nisu vidljivi nikome, pa ni administratorima, osim u slučaju da je korisnik sam izabrao da mu se ne prikazuje ime na viber nalogu već samo broj telefona.

Opština Mionica je prepoznala važnost komunikacije u društvu. Shodno tome, dodatno su unapređeni vidovi komunikacije sa građanima. Ove godine u Uslužnom centru otvoren je i elektronski šalter koji će značajno ubrzati proces dobijanja dokumenata, a višestruko poboljšati razmenu informaciju između lokalne samouprave i građana.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku iz popisa 2011. godine opština Mionica broj 14.335 stanovnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *