petak, 24. maja 2024.

OŠ „Milan Rakić“ na obrazovnoj mapi sveta

Objavljeno: 2. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Nakon nekoliko krugova nominacije, Osnovna škola „Milan Rakić” iz Mionice se našla u privilegovanom društvu 100 obrazovnih ustanova na svetu koje će u svojstvu globalne izložbene škole učestvovati u onlajn globalnom obrazovnom događaju na temu „Kako smo integrisali ekseperimentalno učenje u našu školu“, u okviru Svetske nedelje obrazovanja od 5. do 9.oktobra.

Onlajn predstavljanje OŠ „Milan Rakić“ zakazano je za 5. oktobar u vremenskom periodu od 18 do 19 časova po našem vremenu, odnosno od 16 do 17 časova po griničkom srednjem vremenu.

Tom prilikom, o obrazovanju u Mionici, ali i Srbiji i drugim sličnim temama govoriće predsednik opštine Mionica Boban Janković, direktorka OŠ „Milan Rakić“ Slađana Ranković, dr Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Srbije, Olivera Todorović, pomoćnik direktora Zavoda za unpređivanje obrazovanja i vaspitanja Srbije, Vera Jovanović, bivša koordinatorka Zajedničkog programa Ujedinjenih nacija UNICEF-ove komponenete i Željana Radojičić Lukić, učiteljica OŠ „Milan Rakić“, Mionica.

Registracija i prisustvo svim događajima u okviru Svetske nedelje obrazovanja su besplatni i vrši se preko sajta https://worldeduweek.org/.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *