sreda, 24. jula 2024.

Osiguranje stana za 50 evra godišnje

Objavljeno: 20. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon prošlogodišnjih majskih poplava i ovogodišnjeg olujnog vetra, kao i grada koji je bio veličine oraha, sve je više građana koji osiguravaju svoje domove, kažu u osiguravajućim društvima. Građani koji su ove godine imali štetu od grada i olujnog nevremena dobili su pomoć iz gradskog budžeta u visini od 10 odsto od ukupne štete koju su imali. Sa tim novcem nije moguće sanirati štetu od elementarnih nepogoda. U “Triglav osiguranju” kažu da je od maja prošle godine godine značajno povećan broj građana koji osiguravaju svoje kuće i stanove.

“ Sa popustima koji su aktuelni u ‘Triglavu’, primera radi, za osiguranje dvosobnog stana u ‘Kolubari dva’ potrebno je oko 50 evra na godišnjem nivou, što je prihvatljiva suma za većinu domaćinstava, a uz sve to plaćanje je moguće na 12 mesečnih rata”, kaže direktor “Triglava” u Valjevu Radoica Rstić. On dodaje da je sve više građana koji su svesni toga koliko je osiguranje imovine važno.

Triglav osiguranje, koje se sada nalazi na novoj lokaciji u Valjevu, u Karađorđevoj ulici 183, je samo u ovoj godini doniralo 33.000 evra za sanaciju krova za dve škole u valjevskom kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *