utorak, 28. maja 2024.

Ostavke lekara u valjevskoj bolnici

Objavljeno: 3. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Četiri lekara Kardiološkog odeljenja Opšte bolnice u Valjevu podneli su ostavke na svoje funkcije. Ostavke su podneli načelnik Interne službe dr Vladimir Đorđević, šef angio sale dr Marko Stanković, šef kardiologije dr Ivica Obradović i načelnik kardiologije dr Dušan Ružičić, objavio je N1.

Ovi doktori su, inače, deo petočlane ekipe koja nosi poslove u angio sali, a koja je počela sa radom u valjevskoj bolnici 2010. godine.

Razlog ostavkama je, kako tvrde ovi lekari, podrška dr Vladimiru Đorđeviću, načelniku Internog odeljenja, kome je nedavno postavljeno rukovodstvo Opšte bolnice u Valjevu najavilo smenu.

Lekari, revoltirani odlukom rukovodstva, najavljuju mogućnost odlaska iz Valjeva. Reč je o lekarima sa višegodišnjim iskustvom, a dr Dušan Ružičić je najmlađi doktor medicinskih nauka do sada u valjevskoj bolnici.

Izvor: N1

Jedan komentar na “Ostavke lekara u valjevskoj bolnici

  1. Tako i treba,podrška za lekare kad po direktivi i političkoj pripadnosti birate direktore i načelnike službi.Primera samo sta je to loše uradila direktorka doma zdravlja kada ste je smenili posle godinu i po kao i neke načelnike sluzbi

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *