subota, 20. aprila 2024.

Osuđen na godinu dana zatvora zbog pipanja učenice

Objavljeno: 15. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Inženjer iz Valjeva M.N. (62) osuđen je na godinu dana zatvora jer je štipao i pipao 17-godišnju učenicu Medicinske škole, kojoj je davao privatne časova matematike. Njemu je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Valjevu izrečena i zabrana davanja privatnih časova u narednih pet godina. Sud je utvrdio da je M.N. u aprilu prošle godine u svojoj porodičnoj kući izvršio nedozvoljene polne radnje nad tada 17-godišnjom K.S. koja je kod njega pohađala privatne časove matematike, navedeno je u sudskoj presudi.

„M.N. ju je najpre uštinuo po stomaku, a potom zavukao ruku ispod majice govoreći joj da mora da ide u teretanu kako bi smršala. Postom je rukom zavučenom pod majicu nastavio da je mazi po leđima, da bi je onda privukao sebi i poljubio po glavi i ramenima. Zavukao je i prste u njen donji deo trenerke, posle čega je K.S. ustala, rekla da mora da ide kući. On ju je onda, uz reči ’da vidimo koliko si teška’, uhvatio za zadnji deo tela i odneo do fotelje, ali je devojka uspela da ustane, izađe iz njegove kuće i mobilnim telefonom pozove majku koja je došla po nju“, stoji, između ostalog, u obrazloženju presude.

Kako saznajemo, ovaj Valjevac je oženjen i ima dvoje odrasle dece. Privatne časove u porodičnoj kući u Novom naselju daje već 30 godina. M.N. na prvostepenu presudu ima pravo žalbe Višem sudu u Valjevu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *