ponedeljak, 22. jula 2024.

Osumnjičen za 28 krađa

Objavljeno: 19. marta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Pripadnici valjevske policije rasvetlili su 15 teških krađa i 13 krađa i uhapsili  N. P. (38) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je on u protekla tri meseca, na području Valjeva, provaljivao u kuće, stanove, poslovne objekte i vozila, kao i da je ulazio u nezaključane kuće i vozila  iz kojih je krao računarsku opremu, zlatni nakit, mobilne telefone, foto aparate i novac.

Takođe, on se sumnjiči da je ukrao dve platne kartice sa kojih je podigao novac, jednu iz vozila, a drugu sa gradilišta, iz prostorije u kojoj radnici ostavljaju svoju garderobu, pa su protiv njega podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotrebe platne kartice.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 1.000.000 dinara. Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla deo ukradene robe koji će biti vraćen vlasnicima.

N.P. je prilikom pretresa upućivao pretnje policijskom službeniku, zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičnio delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu iz Valjeva, navodi se u saopštenju za javnost valjevske policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *