subota, 20. jula 2024.

Otkaz za bivše direktore „Poleta“

Objavljeno: 24. januara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Po novoj sistematizaciji JKP „Poleta“ bez posla bi trebalo da ostane pet osoba, među kojima je najviše bivših direktora ovog preduzeća. Kako nam je potvrdio aktuelni direktor „Poleta“ Ljubinko Andrić, predlog je da bez posla ostanu Dragan Branković, bivši direktor „Poleta“, koji sada radi posao šefa robne pijace, bivši direktor i aktuelni šef zelene pijace Slobodan Andrić, kao i bivši direktor „Poleta“ Zoran Gavrilović, koji je trenutno šef stočne pijace. Pored njih, bez posla bi trebalo da ostanu Obren Obradović, šef naplatne službe i Goran Cvijović, šef finansijske službe.

„Odbornici Skupštene grada su usvojili novu sistematizaciju radnih mesta u ’Poletu’ i ovih pet zaposlenih će bez posla ostati čim tu odluku potvrdi Nadzorni odbor ’Poleta’ i kada je potpiše gradonačelnik Slobodan Gvozdenović. Zbog ove odluke trpim velike pritiske, ali neću odsutati od toga, jer našem preduzeću ne treba ovoliki broj fakultetski obrazovanih ljudi“, rekao je za portal Patak online Ljubinko Andrić.

Po novoj sistematuzaciji ukinuta su sva radna mesta na koji su trenutno angažovani oni koji su na spisku za otkaz, a povećan je broj naplatača, noćnih čuvara i redara.

7 komentara na “Otkaz za bivše direktore „Poleta“

  1. Nemaju razloga bivši da se ljute. Došli su politički trebali su odavno da odu. Samo su jedni druge čuvali. To čeka i Ljubinka kad ode ova vlast. Tako se zapošljava u Srbiji.

   5

   3
  1. Velika podrska za Gorana Markovica i njegova izlaganja, 99% je sve tacno. Samo vodi racuna o pravopisu bodu oci one velike zagrade. Samo napred!

   8

   0
 1. Na politicku scenu Valjeva uskoro dolaze novi igraci. Da nauce gradonacelnika i njegovu ekipu kako se vodi politika. Karte su pomesane, rukavica je bacena. Koliko su se unervozili govori i cinjenica da je sinoc u naselju zasedao KRIZNI STAB.
  Vreme otkucava, pilicar iz naselja, divlja kokoska iz Belosevca i sin, bemakovka, meri seri, Bobini terieri sto se vozaju u Dansterima a narod placa su nesto ovih dana nervozni.
  Narode samo ih posmatrajte.
  Sat oktucava tika, taka, tika,taka…………..

  9

  -1
  1. Sta je sa Revizorima sta rade u Opstini koliko Gvozdeni potrosi parica samo deli , samo deli i potpisujte mali , mali sefcici i Nacelnici i budite spremni da snosite odgovornost za bacanje para nas obveznika koji redovno placamo poreze i parkinge koje vi bez osnova podigoiste cenu a ono sneg nema gde da se parkira .Aprili , April i
   posle dolazi prolece .

   4

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *