subota, 20. jula 2024.

Otvoren Stop šop

Objavljeno: 26. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevo je sinoć svečano otvoren “Stop šop”, treći ritejl park u Srbiji. Na prostoru od 6.100 kvadrata prodaju se mnogobrojni domaći i inostrani brendovi, a po reakcijama posetilaca, rekla bi se da se najveći broj njih obradovao dolasku DM. U “Stop šopu” je trenutno otvoreno 20 lokala, posao je dobilo preko 100 ljudi, a u ovaj ritejl park uloženo je oko osam miliona evra. „Od dvadeset lokala, koliko ih ima, ostao je prazan samo jedan, ali i on će uskoro biti popunjen. Što se tiče broja otvorenih radnih mesta, to u najvećoj meri zavisi od zakupaca, ali sigirno je više od stotinu radnika dobilo posao u ‘Stop šopu’, rekao je menadžer kompanije Immofinanz u Srbiji Darko Grizelj.

Crvenu trku na svečanom otvaranju Stop šopa, zajedno za menadžerom kompanije Immofinanz je presekao zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.

“ Veoma sam zadovoljan što je Valjevo dobilo jedan moderno uređen prostor sa novim sadržajima koji su nedostajali našem gradu. Posebno raduje to što su u ovom ritejl parku otvorena nova radna mesta, mnogi Valjevci su dobili posao i to u vreme kada je teško doći do posla. Otvaranjem ovih lokala nisu ugroženi ostali valjevski trgovci, s obzirom na to da su u ovom prostoru brendovi koji nisu bili zastupljeni u Valjevu, tako da su mnogi odlazili u Beograd u kupovinu i novac je završavao u beogradskim tržnim centrima“, rekao je Jeremić.

Posle svečanog otvaranja koncert su održali Neverne bebe i Željko Joksimović, kada je okupilo nekoliko hiljada ljudi iz Valjeva i okolnih mesta.

 

 

Foto: Dragan Krunić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *