ponedeljak, 20. maja 2024.

Šta je valjevski: Otvorena klinika za odvikavanje od duvan čvaraka

Objavljeno: 26. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVOKlinika za odvikavanje od duvan čvaraka svečano je otvorena juče u Valjevskoj Kamenici. Pristutnim zvanicama obratio se direktor klinike dr mr Bole Prevara. „Iako su duvan čvarci legalna supstanca, mnogi su navučeni! Počinje se sa malim količinama od 100 do 200 grama čvaraka nedeljno, ali kako vreme prolazi količinia koja je potrebna da bi se dostiglo zadovoljstvo se povećava na čak 1 kilogram nedeljno. Veliki broj navučenih toga nije ni svestan, a mi ćemo pokušati da im pomognemo. Tim psihijatara, psihologa, neurologa, nutricionista će našim pacijentima biti na raspolaganju 24 časa“, izjavio je dr Bole.

Kako smo saznali, od direktora, prvi pacijenti dolaze već u ponedeljak. Lečenje bi trebalo da potraje oko mesec dana a sve troškove pokriva „Pio, jeo i veselio se“ fond.

Marko  Lazić

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *