subota, 20. jula 2024.

Pare iz državne kase samo za tri medijske kuće iz Valjeva

Objavljeno: 27. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na konkursu za sufinansiranje projekata javnog informisanja Ministarstvo kulture odobrilo je samo tri projekta za medijske kuće iz Valjeva. Najviše novca dobiće „VTV“ i to 870.000 dinara za projekat „Put ka samostalnosti-aktivizam, obrazovanje i zapošljavanje maldih u Valjevu“. Iz državne kase 600.000 dinara je opredeljeno TV Valjevo plus za projekat „Udahni zdravlje“, dok će Radio „Kula“ dobiti 522.000 dinara za projekat „Mladi u svetu psihoaktivnih stupstanci“. Ostali projekti valjevskih medija, produkcijskih kuća i agencija nisu dobili „zeleno svetlo“ u Ministarstvu kulture.

Kako je saopšteno, nisu prošli projekti Radio Patka, Radio Valjeva, Radija 014, RTV „Marš“, Kolubarske.rs, produkcije „Šešir“, Asmedije, agencije „DSD“, Media seta i Studija M. Iz državne kase za srpske medije, produkcijske kuće i agencije za sufinansiranje projekata javnog informisanja je obezbeđeno 154,4 miliona dinara.

4 komentara na “Pare iz državne kase samo za tri medijske kuće iz Valjeva

 1. „Medijske kuce“…slobodne ne postoje u Valjevu…znam da necete objaviti ali da znate….istinu reba reci…inace novac jeste teska tema!

  3

  0
 2. Medijske kuce“slobodne ne postoje u Valjevu…ako smete objaviti…inace pare jesu teze pitanje ali bez hrabrosti i iskrenosti nema pomoci…

  2

  0
 3. Sve se radi zbog para, al najbolje kada se tudje pare troše, tudja kola voze a gradjani plaćaju poreze davanja razna. E zato Goran Marković leleče po portalima jer nije Mika uspeo da ga zaposlj u DZ, al dobro zaposlio mu je ženu u Javno zdravlje, al to njemu nije dovoljno.

  2

  2
  1. Ma rekoh vas IQ je 0,001 promila .Kazite gde da se nadjemo da vam objasnim sve sto vam treba i jedna obavjest za vas u narednih 15 godina mogu ovako do penzije .Nego kako se zaposli Gvozdenoviceva sestra u Bolnici i da li ispunjava uslove ?To kazite ? VOLIM JA VAS …..

   1

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *