petak, 24. maja 2024.

Kandidat za direktora „Poleta“ uskoro ide u penziju

Objavljeno: 27. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Kandidat za budućeg direktora „Poleta“ Prvoslav Adžić, koji je kadar valjevskih naprednjaka, za dva meseca ispunjava oba uslova za odlazak, saznaje portal Patak online. Kako saznajemo, Adžić, koga vladajuća koalicija namerava da postavi na čelno mesto u pijačnoj upravi, 29. septembra stiče sve uslove za odlazak u penziju i po „sili zakona“, on će od kraja septembra postati penzioner. Ostaje nejasno zbog čega naprednjaci insistiraju na tome da na čelo „Poleta“ postave čoveka koji će uskoro morati da bude penzionisan.

Kako se moglo čuti u skupštinskoj sali tokom jučerašnjeg zasedanja odbornika lokalnog parlamenta, Adžić  ima dve tužbe protiv „Poleta“, kao i dva najbolje pozicionirana lokala na novoj zelenoj pijaci, koje je kupio u vreme dok je bio na čelu „Poleta“. Te informacije je za skupštinskom govornicom izneo aktuelni direktor „Poleta“ Dragan Branković, koji je jedini direktor izabran po konkursu, koji je odbio da podnese ostavku, kako je to od njega tražila vladajuća koalicija. Inače, Adžić, koji je ranije bio direktor „Poleta“, već neko mesto je raspoređen na mesto šefa stočne pijace.

“ On je podneo dve tužbe protiv ’Poleta’. U jednom traži 700.000 dinara za isplatu razlike u isplaćenim platama, a u drugoj nadoknadu za topli obrok. Taj čovek trenutno vodi dva spora protiv ’Poleta’, a zna se da je ranije već naplatio ozbiljne sume novca od preduzeća. ’Polet’ je plaćao kazne za stočnu pijacu, a prijave je podnosio šef stočne pijace. Poslednja takva kazna odnosi se na neodržavanje WC-a u iznosu od 50.000 dinara. Da li verujete da su po njegovoj prijavi došli inspektori iz Beograda da provere kvalitet vazduha na stočnoj pijaci“, rekao je Branković.

Prvoslav Adžić je ranije od „Poleta“ naplatio oko pet miliona dinara, jer mu je tadašnji direktor Miodrag Ćosić dao otkaz. Adžić je spor dobio na sudu, vraćen je na posao i ispalaćene su mu sve zarade za taj period. Adžić je predsednik sindikata u „Poletu“ i član Nadzornog odbora tog JKP.

 

Foto: TV Valjevo plus

6 komentara na “Kandidat za direktora „Poleta“ uskoro ide u penziju

 1. Vodi li neki spor Ljubo Vesic u Domu zdravlja a pomcnik direktorta za ne medicinske poslove?Ko mu to odobrava i nije li i ovo prica da Menadzment Doma zdravlja nije obavesten i da Gradonacelnik Gvozdenovic nije obavesten .To je slika i rad Gradonacelnika a nas u Domu zdravlja mlatretira , mobinguje Odbornica Gorica Bozic inace Gradonacelnikova devojka i sta reci vise o nakaradnim potezima ovih ljudi i gde vodi ovo Valjevo .Ovde se radi o privatizaciji ma svih Utsanova,postavlja se covek a ide u penziju ,sumnjivo je to brale , sumnjivo !Podrska starom direktoru idi do kraja i ,,pogini,, muski..

  26

  2
  1. Pajo sve je tacno kod menadzmenta Doma zdravlja je sve moguce sem drvenoc sporeta , a i to mozda kod njih moze ovaj Ljubo Vesic vodi spor , vozac Hitne Gajic Vladimir falsifikovao diplomu i dalje radi{ kao sada doneo neku diplomu iz Cacka } a st aje sa onim predhodnim godinama sa radom pod falsifikovnom diplomom ,MozePajo i da Odbornica { devojka Gradonaclnika Gvozdenovica }maltretira lekare { dobro ste procitali LEKARE} , sestre, zaposlene , da se plate obracunavaju kako hoce, prekovremeni -JAD I BEDA, da jedini u SRBIJI Dom zdravlja Valjevo nema internet {21 vek} jer kazu zaposleni receno im da puno citaju i pisu po VAMEDIJI i Patku} CENZURA nego sta ..I jos milion ,,dobrih stvari,, i ,,lepih ,, desavanja uDomu zdrvalja sto se kose sa zakonom.dr direktor Zaven Der Hazarjan kazu zaposleni ima puno nadimaka , Ikebana, bolovanje , pisar itd.Pacijentiajte molom vas .Deca i briga ajte molim vas .Treba sve ukinuti deci oduzeti pravo na lecenje { tako je pokusala u Savetovalistu za Razvoj nazalost Odbornica , nazalost zdravstveni radnik , ali devojka Gorica Selakovic Bozic bahatog Gradonacelnika Gvozdenovic Slobodana{,uspesnog ginekologa koga po ,,dobru ,, poznaje cela Srbija a i sire}da ukine ovaj vid pomoci deci .
   A onda se postavlaj p[itanje i trazi odgovor za Gradonacelnika Gvozdenovica . Kao ti se Gradonacelnice zaposlila sestra i da li ispunjava uslove da radi i da li se dovode zivoti u pitanje radom tvoje dr sestre zaposlene na Kozno venericnom odeljenju { sluzbi}?Ili sve moze kod Gradonacelnika i po mom misljenju i sumnjama sa Goricim Selakovic Bozic , dr Zavenom direktorom i jos… privatizovali bez objave Dom zdravlja .

   16

   1
  2. Pajo,ja predelazem da se sva ovlascenja daju Gradonacelniku Gvozdenovicu i da se raspusti Vece i Skupstina i covek neka sam odlucuje , ali izgleda da ce da nas preduhitri .Poceo je oko Doma zdravlja , zaposljvanja svuda pa i u ovoj Ustanovi po njegovom klimoglavu i tu nema zakona i tu krsi zakon , dalje ja imam predlog za prodaju Doma JNA , evo ja se nudim da mu nadjem kupca pa makar bio i onaj sto je Gradonacelnik – ginekolog rekao da ce da ga smesti u zatvor Teodosija Krstic Ingrap -Omni mozda ce on da to kupi ali ako Gradonacelnik trazi veliku proviziju{ jer moje osnovane sumnje su da to Gradonacelnik radi} a ovaj Gospodin poznat nam u gradu kao Krle Ingrap -Omni kaze bato pa puno je to ,a onda Gradonacelnik pravo pa njega u bajbukanu ,,hehehe ali kako Krle jak kao STENA .Sta kazete da li da pokusam sa jos nekim ili sa Krlom on je poslovan covek i voli Valjevo..Mozda Gradonacelnik -Ginekolog mora da konsultuje i devojcicu-Odbornicu Goricu Selakovic Bozic { mada sumnjam da nije vec obavljena konsultacija} ali ajde !!.

   14

   0
 2. Problem naprednjaka i jeste u tome sto nemaju kadrove. Svima je poznato da je njima jedino sto imaju lik i delo Aleksandar Vucic. Bez njega ne vrede ni za dve pare.

  20

  3
 3. A ja predlažem Gorane Markoviću da ti napišeš jel Mika zaposlio tvoju ženu u javno zdravlje. Sve te podržavam ako to napišeš.

  -4

  11
 4. Gradonacelnice , objasni nam kako teku pregovori oko Doma JNA ili je nesto zapelo { oko cega li je}?Ajde posteni sa tvojom svitom na celu i Goricom Selakovic Bozic, guknite .Valjevo je malo , ali nemoj sada da pretite nije lepo VOLIM { VOLIMO} JA VAS Polako prvo Dom zdravlja ,….Nego polako sada su Tesnjarske nemoj da vam nesto promakne , mislim oko finansija jbg //.sledece godine su opet ali kozna , kad ko i gde ?Samo me pratite ,,prijavicu vas ,,u Mup .Ucite malo nije samo BEMAKO ,svaka prica druga i za sebe to vas nisu naucili !

  9

  -2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *